B ΕΠΣ Ημαθίας - Α ΕΠΣ Ημαθίας

Τέλος το ταξίδι για το 1ο ΕΠΑΛ Νάουσας, μόνο κέρδη από τη φετινή πορεία! (photos+vid)

Με τη σημερινή ήττα στο ΔΑΚ Νάουσας, το 1ο ΕΠΑΛ Νάουσας τερμάτισε την ξέφρενη ομολογουμένως πορεία του στο φετινό Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Αβραάμ Κοκκοφειάδη ηττήθηκε με 1-0 από το 2ο ΓΕΛ Ξάνθης, μία ομάδα με πλούσιο ταλέντο και που απαρτίζεται από ποδοσφαιριστές που γαλουχούνται στα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ Ξάνθη.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Τσιπούρας λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους, ο οποίος βρέθηκε αφύλαχτος στη μικρή περιοχή, μετά από συστημένη εκτέλεση φάουλ του κορυφαίου του αγώνα, Φροσύνη.

δείτε το γκολ :

Στο δεύτερο μέρος, η κούραση αποτέλεσε ανασταλτικό παράγοντα για την ομάδα της Νάουσας, που πάλεψε αλλά δεν κατάφερε να ισοφαρίσει.

Το ταξίδι λοιπόν έφτασε στο τέλος του γι αυτά τα παιδιά, που αξίζουν πολλά μπράβο για την τεράστια ομολογουμένως προσπάθεια, αποκλείοντας στην πορεία ομάδες που απαρτίζονται από ποδοσφαιριστές που “καλλιεργούνται” μέσα σε πολύ οργανωμένες Ακαδημίες.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Χαραλαμπίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Ποζιάδη και Σγούρδα. Ιατρός αγώνα ο κ. Παπαζαχαριάδης Οδυσσέας

Συνθέσεις

1ο ΓΕΛ Νάουσας : Σάκκος, Αναδός, Πίτος, Ντεμίρι Μ., Ντεμίρι Θ., Πανάγος, Βασιλειάδης, Ηλίας, Τσιαούσκογλου (36′ Κωστόπουλος), Τασιώνας, Γιαμαλίδης.

2ο ΓΕΛ Ξάνθης : Κατσάκης, Φροσύνης, Τουρατζίδης (36′ Ισπυρλίδης / 58′ Λεσκόφτσης / 69′ Ασήμογλου), Μολώνης, Δημητριάδης, Γκαρνέτας, Κοντογιαννίδης, Καλλίδης, Τσιεγγελίδης, Τσιπούρας, Τσιτσίδης

δείτε φωτογραφίες :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected