Κατηγορίες
Εθνικές Ομάδες

Φιλική ήττα της Εθνικής μας στη Σλοβακία

Την ήττα από τη Σλοβακία με 4-3 στη Ζίλινα γνώρισε η Εθνική Ομάδα των Ελπίδων, στο πρώτο από τα τρία φιλικά παιχνίδια στα πλαίσια της προετοιμασίας της για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που ξεκινούν τον Ιούνιο.

Επόμενο φιλικό για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα την Τρίτη 26/03 (16:30) στη Ριζούπολη με το Μαυροβούνιο.

Η Εθνική βρέθηκε μόλις στο 8΄ της αναμέτρησης πίσω στο σκορ με 2-0 (Πόκορνυ 2΄, Κόλεσαρ 8΄) και παρά το γεγονός ότι κατάφερε να μειώσει στο 12΄ με ωραία προσπάθεια και σουτ του Καμπετσή από το ύψος της περιοχής, δέχθηκε και τρίτο τρέμα στο 18΄ από τον Μπόσενικ. Ωστόσο ο Αργύρης Καμπετσής μείωσε εκ νέου σε 3-2 με κοντινή κεφαλιά στο 30΄.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Εθνική έλεγξε τον ρυθμό και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 61΄ με ωραίο πλασέ του Δημήτρη Λημνιού από πλάγια αριστερά, ύστερα από πάσα του Μάριου Βρουσάι. Οι Σλοβάκοι πήραν τελικά τη νίκη με κοντινό πλασέ του Όραβετς στο 89΄.

Ελλάδα, αρχική ενδεκάδα: Σιαμπάνης, Ευαγγέλου, Νάτσος, Κατράνης, Νικολάου, Μιλόγεβιτς, Ιατρούδης, Βρουσάι, Ουές, Λημνιός, Καμπετσής. Αγωνίστηκαν ακόμη: Δημητρίου, Δουβίκας, Ρώσσης, Οικονομίδης, Τσιγγάρας, Αποστολάκης, Γιαννούτσος, Λιάγκας.

* Στο 79΄ τραυματίστηκε και αποχώρησε ο αρχηγός Δημήτρης Λημνιός.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected