Κατηγορίες
Football League

Νίκη με ανατροπή για την Κέρκυρα!

Την ήττα με 2-1 γνώρισε ο Εργοτέλης το Σάββατο (23/3) στην Κέρκυρα από την τοπική ομάδα στα πλαίσια της 23ης αγωνιστικής της Football League.

Όπως αναφέρει το prismanews, το συγκρότημα του Νίκκι Παπαβασιλείου ξεκίνησε ιδανικά το ματς καθώς μόλις στο 1΄ ο Έφορντ εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας της Κέρκυρας πήρε τη μπάλα και τελείωσε σωστά τη φάση απέναντι στον Κουτζαβασίλη κάνοντας το 1-0.

Ο Εργοτέλης όμως παρότι ήταν καλός στο πρώτο ημίωρο του αγώνα δεν κάταφερε να κρατήσει το υπέρ του 1-0 καθώς στο 30΄ μετά από σέντρα του Σιατραβάνη ο Μότα από πλάγια θέση με πλασέ ισοφάρισε σε 1-1 φαίρνοντας το ματς στα ίσια.

Οι “κιτρινόμαυροι” έβγαλαν αμέσως αντίδραση και σε δύο περιπτώσεις στο 31΄με το Μπρούς και στο 33΄με τον Γροντή έφτασαν κοντά στο να ξαναπάρουν προβάδισμα στο σκορ, αλλά και στο 35΄όταν αμυντικός της Κέρκυρας έδιωξε τη μπάλα πάνω στη γραμμή στην προσπάθεια του Οικονόμου.

Στο 43΄ο Ροβίθης βγήκε σε θέση τετ α τετ με τον επόπτη όμως να τον σταματάει λανθασμένα και τους ανθρώπους του Εργοτέλη να διαμαρτύρονται έντονα για αυτή τη φάση, ενώ στο 45΄η κεφαλιά του ίδιου παίκτη έφυγε μόλις άουτ.

Σε αντίθεση με το πρώτο μέρος όπου ο Εργοτέλη ήταν πολύ καλύτερος από την Κέρκυρα η κρητική ομάδα μπήκε νωθρά στο δεύτερο ημίχρονο και αφού στο 51΄ο Κατσιμήτρος έδιωξε σε κόρνερ το φάουλ του Κούρου, στο 56΄ήρθε η πλήρη ανατροπή για τους Φαίακες με τον ψηλοκρεμαστό σουτ του Σανδραβέλη από δεξιά.

Δύο λεπτά αργότερα η Κέρκυρα έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 3-1 αλλά το σουτ του Πασά χτύπησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Κατσιμήτρου. Το δεύτερο μέρος δεν είχε τον ρυθμό του πρώτου παρόλα αυτά ο Εργοτέλης προσπάθησε μέχρι το τέλος στις ελάχιστες φάσεις που βγήκε με αξιώσεις στην εστία της Κέρκυρας να ισοφαρίσει σε 2-2 όμως ο Κουτζαβασίλης είπε όχι στο σουτ του Γροντή στο 79΄.

Συνθέσεις

Κέρκυρα (Αναστόπουλος): Kουτζαβασίλης, Σανδραβέλης, Ιωάννου, Θεοδωράκης, Κούρος, Κρητικός, Πασάς (68′ Λινάρδος), Κόντος, Σιατραβάνης, Ζορμπάς, Τουράμ.

Εργοτέλης (Παπαβασιλείου): Κατσιμήτρος, Μπουρσέλης, Μπαχανάκ, Μαζουλουξής, Οικονόμου, Μπρους, Τσέλιος, Γροντής, Μανουσάκης, Ριοβίθης, Εφορντ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected