Κατηγορίες
Football League

Νίκη-“χρυσάφι” για τη Δόξα, όλα για όλα στο Καυτατζόγλειο με Ηρακλή!

Μια πολύ σημαντική νίκη που τη φέρνει στην 9η θέση της βαθμολογίας σημείωσαν οι Δραμινοί.

Η Δόξα έκανε το τέλειο δεύτερο ημίχρονο, πιέζοντας και δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες προς την αντίπαλη εστία.

Οι «μαυραετοί» δεν άφησαν τους αντιπάλους τους να γίνουν απειλητικοί, κέρδισαν τις μάχες του κέντρου και με τη χρυσή αλλαγή του Δημήτρη Σπανού, τον Άλεξ Κρουθ, έφτασαν στο 2-0 στο 79′ και ουσιαστικά «κλείδωσαν» την υπόθεση νίκη.

Η ομάδα της Δράμας έδειξε και πάλι το γνωστό καλό πρόσωπο των τελευταίων αγωνιστικών και παίρνοντας την σημερινή νίκη κάνει βήμα για τη δεκάδα που έχει ξεχωριστή αξία αν γίνει η αναδιάρθρωση.

Πλέον, η Δόξα βρίσκεται στην 9η θέση μαζί με τον Καραϊσκάκη και πηγαίνει την ερχόμενη Πέμπτη στο Καυτανζόγλειο με τη στήριξη και του κόσμου της για να πάρει αποτέλεσμα κόντρα στην Ηρακλή και να ανέβει ακόμα περισσότερο στη βαθμολογία.

Από την άλλη πλευρά, ο Απόλλων δείχνει να χάνει έδαφος για τη δεύτερη θέση, που ως γνωστόν θα στείλει την ομάδα σε αγώνα μπαράζ με τον 15ο της Super League.

το φιλμ του αγώνα στο sportdrama.gr

Συνθέσεις

Δόξα Δράμας (Δημήτρης Σπανός): Μένκα, Σιώπης, Πεταυράκης, Καψάλης, Ανδρέου, Πατράλης, Μακρής, Μάρτινς (92′ Σαμπανίδης), Κρητικός (68′ Κρουθ), Μπαϊκαρά, Πέρεθ (61′ Ρουγκάλας)

Απόλλων Λάρισας (Άριαν Μπελά): Μαντζάρης, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης (71′ Γκουντρουμπής), Κοντοές (46′ Αιγιώτης), Καρατάσιος, Χατζής, Λίταινας (77′ Ζίκο), Μαρκολίνο, Τασιούλης, Μπραμπίγια, Λουκάο

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected