Εθνικές Ομάδες

Στην αποστολή της Εθνικής για Βοσνία ο Φιορίν Ντουρμισάι!

Στην αποστολή της Εθνικής ομάδας αναμένεται να ενσωματωθεί εντός της ημέρας ο Φιορίν Ντουρμισάι.

“Γαλανόλευκος”… και με τη βούλα ο νεαρός επιθετικός του Πανιωνίου. Ο τραυματισμός του Κώστα Μήτρογλου επισπεύδει την παρουσία του Φιορίν Ντουρμισάι στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, καθώς κλήθηκε να βοηθήσει την ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη για το κρίσιμο παιχνίδι με τη Βοσνία (26/3) στη Ζένιτσα.

Όπως αναφέρει το SDNA, για να αποκτήσει ο ποδοσφαιριστής δικαίωμα συμμετοχής στην Εθνικής Ελλάδας, εκ μέρους της ΕΠΟ έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες και εκτιμάται ότι ο 22χρονος φορ πληροί όλες τις προϋποθέσεις που απαιτεί ο σχετικός κανονισμός της FIFA.

Από αύριο αναμένεται η τελική απάντηση και συγκατάθεση της Διεθνούς Συνομοσπονδίας για το συγκεκριμένο θέμα, ώστε ο ποδοσφαιριστής να τεθεί στη διάθεση του Αναστασιάδη για τον αγώνα με τους Βόσνιους.

Να σημειώσουμε από εκεί και πέρα ότι εντός της ημέρας αναμένεται να αποχωρήσει από την αποστολή ο Μήτρογλου που υπέστη θλάση στο γαστροκνήμιο κι έγινε αναγκαστική αλλαγή στο παιχνίδι με το Λιχτενστάιν.

Επίσης το πρωί της Κυριακής επέστρεψε από το Σαράγεβο ο Στέλιος Γιαννακόπουλος, ο οποίος παρακολούθησε χθες (23/3) τον αγώνα Βοσνία-Αρμενία

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected