Κατηγορίες
Football League

Με ηγέτη και σκόρερ τον Μπραμπίγια, η ανατροπή για τον Απόλλωνα Λάρισας!

Νίκη με ανατροπή πέτυχε σήμερα (27/3) το μεσημέρι ο Απόλλων Λάρισας ο οποίος επικράτησε με 3-1 του Απόλλωνα Πόντου στο γήπεδο της Φιλιππούπολης, για την 24η αγωνιστική της Football League.

Ένα ματς στο οποίο η ομάδα του Αριάν Μπελά βρέθηκε να χάνει από νωρίς 0-1, άντεξε στη πίεση που άσκησε η ομάδα της Θεσσαλονίκης και αφού γλίτωσε το 0-2 στην ευκαιρία του Κυβελίδη, έφτασε στο 1-1 πριν την ανάπαυλα με σκόρερ τον Λίταινα. Στην επανάληψη ο Λούκας Μπραμπίγια ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής και αυτός που «καθάρισε» με δύο τέρματα για το τελικό 3-1.

Ήταν η 12η νίκη για τον Απόλλωνα ο οποίος έφτασε τους 43 βαθμούς και επέστρεψε ως μόνος στη δεύτερη θέση καθώς ο μεν Απόλλωνας Πόντου έμεινε στους 40, όπως και η Παναχαϊκή που ηττήθηκε από τον ΑΟΧ/Κισσαμικό, με τις δύο ομάδες να πιάνει στη τρίτη θέση ο Πλατανιάς μετά τη νίκη του απέναντι στη Σπάρτη, σε μία αμφίρροπη και ενδιαφέρουσα, για την δεύτερη θέση, μάχη.

Μουντός ο καιρός στο γήπεδο της Φιλιππούπολης, παρουσία λίγων φιλάθλων στις κερκίδες, ανάμεσα τους και αρκετοί φίλοι του Απόλλωνα Πόντου, οι οποίοι παρά το δύσκολο και εργάσιμο της ημέρας βρέθηκαν στο θεσσαλικό Κάμπο για να συμπαρασταθούν στην ομάδα τους, στο παιχνίδι αυτό.

το φιλμ του αγώνα στο athleticlarissa.gr

Συνθέσεις

Απόλλων Λάρισας (Αριάν Μπελά): Μαντζάρης, Σκούπρα, Καρατάσιος, Σουλιώτης, Χατζής, Κουρτεσιώτης, Μπραμπίγια, Λούκας Ράμος (56′ Τασιούλης), Λουκάο (89′ Μπιμάι), Λίταινας, Μαρκολίνο (79′ Γκουντρουμπής).

Απόλλων Πόντου (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Πολίτης, Σουντουρά, Γεωργιάδης, Δημητριάδης, Πουρτουλίδης, Τσουμάνης, Κυβελίδης, Καλογέρης, Θεολόγου, Σαμαράς, Ολαϊτάν (20′ λ.τ. Λουφάκης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected