Κατηγορίες
Football League

Μεγάλο “διπλό” του ΑΟΧ Κισσαμικού στην Πάτρα!

Το πιο εντυπωσιακό “διπλό” αν όχι αποτέλεσμα της αγωνιστικής ανήκει στον ΑΟΧ/Κισσαμικό!

Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη επιβεβαιώνοντας την ανοδική της πορεία και την ποιότητά της άλωσε την έδρα τη Πάτρας, υποχρεώνοντας σε ήττα την Παναχαϊκή με 3-1.

Πρόκειται για ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα για τον ΑΟΧ/Κισσαμικό, ο οποίος δείχνει ότι μπορεί να παλέψει για κάτι πολύ καλό στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος. Μάλιστα, την προσεχή Κυριακή (31/3) υποδέχεται τον Απόλλωνα Λάρισας στα Περβόλια και αν καταφέρει και κερδίσει, θα μειώσει στους 3 βαθμούς τη διαφορά από τη 2η θέση.

Ονειρικό ξεκίνημα έκανε στο ματς ο ΑΟΧ/Κισσαμικός, που μόλις στο 6′ έφτασε στο 0-1 με τον Κάσσο, από σέντρα του Κουσκουνά. Στη συνέχεια με την άμυνα της Παναχαϊκής ευάλωτη η χανιώτικη ομάδα απείλησε σε αρκετές περιπτώσεις και μάλιστα πέτυχε γκολ στο 17′ με τον Αρναρέλλη που ακυρώθηκε ως οφσάιντ με υπόδειξη του β’ βοηθού, Γουρνιά.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν μόνο με στατικές φάσεις, χάνοντας καλή ευκαιρία στο 33′ με τον Μωραΐτη.

Στο 38′ ο ΑΟΧ/Κισσαμικός έχασε με πρόβλημα τραυματισμού τον Κουσκουνά και πήγε στο δεξί άκρο ο Τόλι και προωθήθηκε ο Κάσσος.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε και το δεύτερο ημίχρονο με γκολ στο 52′ από τον Αρναρέλλη. Οι ευκαιρίες διαδέχονταν η μία την άλλη και από τη δεύτερη κίτρινη του Τσελεπίδη στο 62′ η ζυγαριά έγειρε οριστικά προς τη χανιώτικη ομάδα.

Στο 74′ ο Κάσσος πέτυχε ένα απίθανο γκολ. “Μελανό” σημείο η αδράνεια στην άμυνα στο 87′ που έδωσε την ευκαιρία στον Ελευθεριάδη να μειώσει σε 1-3.

το φιλμ του αγώνα στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

Παναχαϊκή (Χρήστος Καραπίτσος): Πέτριτς, Σταμόπουλος, Πλέγας (27′ Μπαστακός), Αργυρόπουλος, Φουρλάνος (76′ Παπατόλιος), Ελευθεριάδης, Μοσνί, Ντάσιος, Κυνηγόπουλος, Μωραΐτης (46′ Κολ), Τσελεπίδης.

ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός (Αλέκος Βοσνιάδης): Παπαδόπουλος, Σισέ, Σελινιωτάκης, Φαζός, Κάσσος, Παπαχρήστος, Τεγούσης, Μουμίν, Αρναρέλλης (75′ Βρεττός), Ρίσκι (82′ Αποστολόπουλος), Κουσκουνάς (38′ λ.τ. Τόλι)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected