Κατηγορίες
Football League

“Πενταρέ” του ΝΠΣ Βόλος και πλέον μένει το τυπικό για την άνοδο!

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερη αντίσταση (με εξαίρεση το πρώτο μέρος, όπου το σκορ ήταν στο ρευστό 1-0), ο ΝΠΣ Βόλος επικράτησε με ευρύ σκορ του Ηροδότου και έκανε ένα ακόμη βήμα για την απευθείας άνοδο.

Η ομάδα του Χουάν Φεράντο ήταν άκρως αποτελεσματική και μάλιστα στο δεύτερο μέρος σημείωσε τέσσερα τέρματα, τρία εκ των οποίων πέτυχε ο Μιχάλης Φράγκος.

Το σκορ άνοιξε στο 35ο λεπτό ο Βασίλης Μάντζης, ο οποίος πήρε το ριμπάουντ μετά από κεφαλιά του Ηλιόπουλου στο δοκάρι. Το 1-0 ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο 45λεπτο, η ομάδα της Μαγνησίας πίεσε για το δεύτερο γκολ και το έπραξε στο 59′ με τον Φράγκο ο οποίος είχε περάσει αλλαγή στο ματς.

Ο ίδιος παίκτης πέτυχε το δεύτερο προσωπικό γκολ στο 70′ ενώ έξι λεπτά αργότερα ο Κόκκορης ήταν αυτός που έβαλε το όνομα του στον πίνακα των σκόρερς.

Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε ο Φράγκος λίγο πριν τη λήξη της σημερινής αναμέτρησης.

Συνθέσεις

ΝΠΣ Βόλος (Φεράντο): Πίτκας, Κόκας, Πίτου Γκαρσία, Δόρης, Κότο, Ηλιόπουλος (65’ Πίσπας), Καρρίκι, Λούκας Γκαρσία, Μάντζης, Ν’ Γκουέμ, Γκαλίτσιος

Ηρόδοτος (Λυρώνης): Ξενοδόχοφ, Γιαλούσης, Γραικός, Χατζηλιάδης, Ανδρέου, Παπαγγελής, Κασαπάκης, Αργκιλέσι (45′ Μουκίδης), Νύκταρης, Πίντο (42′ Αμαραντίδης), Ζαμπορόφσκι

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected