Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Προβάδισμα πρόκρισης για τον Εδεσσαϊκό

Προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣ Πέλλας απέκτησε ο Εδεσσαϊκός επικρατώντας με σκορ ι -ο του Αλμωπού Αριδαίας.

Το παιχνίδι ήταν ποιοτικό, με αρκετές φάσεις μπροστά στα αντίπαλα καρέ με τους φιλοξενούμενους να πατούν καλύτερα στο πρώτο μέρος, αλλά να μην μπορούν να φτάσουν σε κάποιο τέρμα, έχοντας και την απώλεια του πέναλτι.

Οι γηπεδούχοι στην μοναδική επικίνδυνη επιθετική τους ενέργεια κατάφεραν να πετύχουν το τέρμα που τους χάρισε την νίκη.

Στην επανάληψη το παιχνίδι ήταν φλύαρο με μάχες στο κέντρο του γηπέδου, οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στις αρχές και στις καθυστερήσεις δημιούργησαν τρεις μεγάλες φάσεις για ένα δεύτερο τέρμα που Θα τους έδινε ακόμα πιο μεγάλο πλεονέκτημα ενόψει του επαναληπτικού χωρίς αποτέλεσμα όμως, την στιγμή που οι φιλοξενούμενοι εμφάνισαν επιθετικές αδυναμίες χωρίς να απειλήσουν σε κάποια περίπτωση τους γηπεδούχους.

το φιλμ του αγώνα στο pellasports

Συνθέσεις

Εδεσσαϊκός (Ηλίας Σαπάνης): Σοϊλεμέζογλου, Κωνσταντινίδης (46′ Γκαρακλίδης), Κιόρτσης, Γν1ωυσίδης, Χαραβητίδης, Παπαγεωργίου, Τούφας, Ταουσάνης, Μεταξάς (87′ Πούπης), Παπαδημητρίου (65 Λαφαζανίδης), Ντόγος (79′ Πασσαλής).

Αλμωπός Αριδαίας (Γιώργος Τυριακίδης): Καραγιαννίδης, Κυριακίδης, Σάίνατούδης, Σαμαρόπουλος, Τζιμογιάννης, Κιουλτζόπουλος (64′ Κάρτζιος), Ελευθεριάδης Γ., Νικολίτσας (λ.τ. 39′ Ελευθεριάδης Λ.), Γν1εντής, Στάμπιλε, Αργυρίου (65′ Ασλαμπάλοyλου).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected