Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Διαιτησία

Ημαθιώτες διαιτητές σε τρία ματς της Γ Εθνικής, ένα εξ αυτών το μεγάλο ντέρμπι του Πειραιά! Όλοι οι ορισμοί της 24ης αγωνιστικής

Ανακοινώθηκαν σήμερα (28/3) από την ΚΕΔ, οι διαιτητές και βοηθοί της 24ης αγωνιστικής στη Γ Εθνική, που διεξάγεται τo Σαββατοκύριακο 30-31/3.

Οι Γιώργος Μελτζανίδης, Γιώργος Χριστοδούλου και Κώστας Πίτος από την Ημαθία ορίστηκαν στην αναμέτρηση του ΑΣ Γιαννιτσά με τον Μακεδονικό για τον 2ο όμιλο της Γ Εθνικής, με παρατηρητή διαιτησίας τον Αντώνη Βαλιώτη από την ΕΠΣ Λάρισας.

Την ίδια ώρα στην Καστοριά και στην αναμέτρηση του Μέγα Αλέξανδρου Καλλιθέας με τον Μακεδονικό Φούφα για τον 3ο όμιλο, η ΚΕΔ επέλεξε τους Δημήτρη Καραντώνη (διαιτητής) και Κώστα Γιάντση (πρώτος βοηθός) από την ΕΠΣ Ημαθίας, ενώ δεύτερος βοηθός θα είναι ο Θεοδόσης Φαλτάκας από τα Γρεβενά. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Δαμιανός Καρακελίδης από την ΕΠΣ Πέλλας.

Ορισμός Ημαθιωτών ρέφερι και στο μεγάλο ντέρμπι του Πειραιά, ανάμεσα στον Εθνικό και τον Ιωνικό. Οι Δημήτρης Μαλούτας, Στέφανος Παρασίου και Θανάσης Παπαδάκης είναι οι “εκλεκτοί” της ΚΕΔ για το ματς ανάμεσα σε δύο ομάδες που παλεύουν για την άνοδο, ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Γιώργος Λιανός από την ΕΠΣ Βοιωτίας.

Όσον αφορά τις ομάδες της Ημαθίας, τον αγώνα της Βέροιας στο Παλαιοχώρι Χαλκιδικής θα διευθύνουν οι Τζουμαλάκης (Σερρών), Καμπερίδης (Καβάλας) και Κρυωνάς (Σερρών) ενώ στο Νίκη Αγκαθιάς – ΠΑΟ Κουφαλίων θα βρεθούν οι Μαυρίδης, Δεμερτζής και Δέλλιος από την Πέλλα, με παρατηρητή διαιτησίας τον Χρήστο Καράμπουλα από την Πιερία.

δείτε τους ορισμούς ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected