Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Εγκλωβισμένος στην Αθήνα λόγω καιρού ο Πανθηραϊκός, αδυναμία και για τον Άγιο Ιερόθεο

Προβλήματα προκύπτουν από τους δυνατούς ανέμους που πνέουν από χθες στο Αιγαίο.

Όπως αναφέρει το Stoplekto, ο Πανθηραϊκός είναι ο έτερος σύλλογος που ναι μεν ταξίδεψε στην Αθήνα προκειμένου να αναχωρούσε σήμερα για την Μυτιλήνη ενόψει του αγώνα που ακολουθεί με τον Αιολικό για την 21η αγωνιστική, παρ’ όλα αυτά, μέχρι στιγμής το απαγορευτικό εγκλωβίζει την ομάδα της Σαντορίνης στην πρωτεύουσα.

Αυτό σημαίνει ότι εφόσον συνεχιστεί θα κληθεί να βρει αεροπορικά εισιτήρια ώστε να ταξιδέψει στο νησί του Βορειανατολικού Αιγαίου, ενώ σε αντίθεση περίπτωση το ματς οδευει προς την αναβολή.

Ούτε ο Άγιος Ιερόθεος μπορεί να ταξιδέψει

Οι άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούν τα τελευταία 24ωρα στην χώρα κάνουν δύσκολο τις μετακινήσεις των Αθηναϊκών ομάδων στις Κυκλάδες.

Όπως αναφέρει το Sportcyclades, σήμερα είχε προγραμματιστεί το ταξίδι του Ιερόθεου στην Σαντορίνη για το ματς με την Θύελλα Καμαρίου στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής.

Αυτό ωστόσο δεν κατέστη δυνατό αφού και αιτία αποτελεί το απαγορευτικό που ανακοινώθηκε από το λιμάνι του Πειραιά.

Η αποστολή των “κιτρινόμαυρων” βρίσκονταν στο λιμάνι από το πρωί, το πλοίο της γραμμής δεν έφυγε με αποτέλεσμα οι ιθύνοντες της ομάδας να ενημερώσουν την Ομοσπονδία για το συμβάν.

Πλέον άπαντες περιμένουν την απόφαση της ΕΠΟ για το τι θα γίνει, με την αναβολή της αγωνιστικής να συγκεντρώσει περισσότερες πιθανότητες αφού είναι δύσκολο να μεταβεί και ο Πανθηραϊκός στην Μυτιλήνη.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected