Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Έπαιξε όσο χρειαζόταν η Σίτι (vid)

Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε στο Κρέιβεν Κότατζ με ένα εύκολο 2-0 της Φούλαμ και προσπέρασε ξανά τη Λίβερπουλ στην κορυφή της Premier League.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα πριν το ματς με τη Φούλαμ είχε προειδοποιήσει τους Πολίτες να μην κοιτάζουν τα αποτελέσματα της Λίβερπουλ, αλλά να κάνουν τη δουλειά τους και να συνεχίζουν με νίκες για να κόψουν αυτοί πρώτοι στο τέλος το νήμα, πανηγυρίζοντας την κούπα με τα λιοντάρια. Και πράγματι στις όχθες του Τάμεση μια αποφασισμένη Μάντσεστερ Σίτι έκανε… περίπατο φτάνοντας σε ένα εύκολο 0-2 (Μπερνάρντο Σίλβα 5′, Αγουέρο 27′), το οποίο της έδωσε τη δυνατότητα να προσπεράσει ξανά τη Λίβερπουλ στην κορυφή με ένα βαθμό και να περιμένει πλέον την αυριανή αναμέτρηση των Κόκκινων με την Τότεναμ. Η Σίτι, άλλωστε, θα έχει και μετά από αυτή την αγωνιστική ένα ματς λιγότερο από την ανταγωνίστριά της για τον τίτλο.

το φιλμ του αγώνα στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

Φούλαμ (Σκοτ Πάρκερ): Ρίκο, Κρίστι, Φοσού-Μενσά, Τσέιμπερς, Λε Μαρσάν, Μπράιαν, Ανγκισά, Κέιρνι (70′ Σίρλε), Αγιτέ (64′ Κεμπάνο), Μπάμπελ (88′ ΜακΝτόναλντ), Ρ. Σεσενιόν

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρδιόλα): Έντερσον, Ζιντσένκο, Λαπόρτ, Οταμέντι, Γουόκερ, Μπερνάρντο Σίλβα, Νταβίδ Σίλβα, Γκουντογκάν, Ντε Μπρόινε (75′ Φερναντίνιο), Στέρλινγκ (88′ Μαχρέζ), Αγουέρο (57′ Ζεσούς)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected