Κατηγορίες
Football League

Με τέσσερα γκολ πέρασε από τη Νέα Αλικαρνασσό ο Πλατανιάς

Ο Πλατανιάς έκανε το καθήκον του στη Νέα Αλικαρνασσό και μετά το εμφατικό 4-0 επί του Ηροδότου περιμένει πλέον τα αποτελέσματα της Κυριακής (31/03) για να δει σε ποια βαθμολογική θέση θα βρίσκεται.

Σημασία για τους “ερυθρόλευκους” έχει ότι πέτυχαν μία μεγάλη νίκη σε έδρα ομάδας που “καίγεται” για την παραμονή. Ωστόσο την Κυριακή ανάλογα με τα αποτελέσματα που θα υπάρξουν ο Πλατανιάς έχει ελπίδες να “πιάσει” τη 2η θέση, έστω και με “συγκάτοικους”.

Αναφορικά με το αγωνιστικό κομμάτι η πρώτη καλή στιγμή άνηκε στον Ηρόδοτο, που απείλησε στο 10′ με τον Μπαρέττα αλλά ο Παπανικολάου έσωσε στη γραμμή για τον Πλατανιά. Στη συνέχεια η χανιώτικη ομάδα ανέβασε την απόδοσή της και παρότι έχασε νωρίς με τραυματισμό (12′) τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος, Μιγκέλ, βρήκε αρκετούς διαδρόμους προς την αντίπαλη άμυνα, δημιουργώντας πολλές προϋποθέσεις για γκολ.

Στο 25′ ο Παπανικολάου “φώναξε” για πέναλτι σε χέρι του Μουκίδη, ενώ στο 27′ χάθηκε η πρώτη μεγάλη ευκαιρία όταν ο Λουκίνας εξ επαφής “έπιασε” αέρα σε σέντρα του Παπανικολάου. Στο 42′ υπήρξε διπλή ευκαιρία για το 0-1, με τον Ξενοδόχοφ να “αρνείται” αρχικά το γκολ σε σουτ του Παπανικολάου εκτός περιοχής και στη συνέχεια σε κοντινό πλασέ του Νίλι.

το φιλμ του αγώνα στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

Ηρόδοτος (Γιώργος Λυρώνης): Ξενοδόχοφ, Γραικός (81′ λ.τρ. Αντ. Αμαραντίδης), Γιαλούσης, Ανδρέου, Χατζηλιάδης (70′ Ηλιάδης), Κασαπάκης, Μουκίδης, Νύκταρης, Γκούφας, Παπαγγελής (46′ Ζιώγας), Μπαρέττας.

Πλατανιάς (Γιάννης Τάτσης): Γκοτ, Ουές, Τσαμούρης, Ρουσσάκης, Κόρτσταμ, Καραγκούνης (86′ Σμυρλάκης), Μποσέτι, Παπανικολάου (75′ Παπουτσογιαννόπουλος), Νίλι, Μιγκέλ (12′ λ.τρ. Πουρζιτίδης), Λουκίνας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected