ΕΠΣ Ημαθίας – Ματς για γερά…νεύρα στο πρόγραμμα της Β και Γ Ερασιτεχνικής! (pregame 31/3)

Η τελευταία Κυριακή του Μαρτίου κρίνει πολλά όσον αφορά την τελική έκβαση της Β και της Γ Ερασιτεχνικής στην ΕΠΣ Ημαθίας.

Και στις δύο κατηγορίες, το ενδιαφέρον παραμένει αμείωτο μέχρι το φινάλε της κανονικής διάρκειας, ενώ το πρωί της Κυριακής λίγο μετά τις 12.15 θα γνωρίζουμε την τελική κατάταξη στον 1ο όμιλο της Γ Ερασιτεχνικής, που ολοκληρώνεται με τρεις αγώνες.

Στον 1ο όμιλο της Β κατηγορίας, το πρόγραμμα περιλαμβάνει πολύ σπουδαία παιχνίδι, τόσο στην κορυφή όσον και στην ουρά. Ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ Κουλούρας δοκιμάζεται στον Σταυρό κόντρα στην τοπική Θύελλα, που θέλει πάση θυσία τη νίκη για να παραμείνει σε τροχιά play off,  ενώ πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες είναι αυτό ανάμεσα στην ΑΕ Σχοινά και τον Ολυμπιακό Λουτρού.

Μόνο τη νίκη θέλει ο ΠΑΟ Παλατίτσια, που υποδέχεται την ΑΕΚ Καμποχωρίου (οι φιλοξενούμενοι επίσης “καίγονται” καθώς απέχουν δύο βαθμούς από την απευθείας παραμονή) ενώ στο Λιανοβέργι, η τοπική Δόξα θέλει να συνεχίσει το σερί αλλά για να το πράξει θα πρέπει να περάσει το εμπόδιο του τέταρτου της βαθμολογίας, Αλιάκμονα Νησελίου.

Τέλος στον Διαβατό, ο Ατρόμητος θα κοντραριστεί με τον Απόλλωνα Λυκογιάννης, που εξαιρετικά δύσκολα θα αποφύγει την τελευταία θέση.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο (16.30) :

ΑΕ Σχοινά – Ολυμπιακός Λουτρού

Θύελλα Σταυρού – ΠΑΟΚ Κουλούρας

Ατρόμητος Διαβατού – Απόλλων Λυκογιάννης

ΠΑΟ Παλατίτσια – ΑΕΚ Καμποχωρίου

Δόξα Λιανοβεργίου – Αλιάκμων Νησελίου

δείτε ΕΔΩ βαθμολογία και σκόρερς


Στον 2ο όμιλο, το ματς που κεντρίζει τα βλέμματα είναι αυτό ανάμεσα στον Αστέρα Τριποτάμου και τα Λευκάδια.

Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στη δεύτερη θέση και αυτόματα ο νικητής θα αποκτήσει προβάδισμα ενόψει των play off, ενώ σε τυχόν ισοπαλία και νίκη της ΑΕΠ Βέροιας με τον ΑΣ Πατρίδας, τότε η ομάδα του Δημήτρη Χριστοφορίδη “ανοίγει” την ψαλίδα στον βαθμολογικό πίνακα.

Η ομάδα που επίσης θέλει τους βαθμούς είναι ο ΑΣ Γιαννακοχωρίου, που μεταβαίνει στη Νέα Νικομήδεια για να αντιμετωπίσει την τοπική Νέα Γενεά και αν καταφέρει να φύγει με τους τρεις βαθμούς, θα προσπεράσει τον Ολυμπιακό Νάουσας και θα γίνει αυτόματα το φαβορί για την κατάκτηση της 4ης θέσης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο (16.30) : 

Νέα Γενεά Νικομήδειας – ΑΣ Γιαννακοχωρίου

Ελπίδα Μονοσπίτων – Εθνικός Ράχης  0-3 α.α.

Αστέρας Τριποτάμου – Λευκάδια

Θύελλα Στενημάχου – Απόλλων Αγίου Γεωργίου

ΑΕΠ Βέροιας – ΑΣ Πατρίδας

Ρεπό : Ολυμπιακός Νάουσας

δείτε ΕΔΩ βαθμολογία και σκόρερς


Μεγάλη η μάχη στη Γ Ερασιτεχνική και κυρίως στον 1ο όμιλο όμιλο, που ρίχνει την αυλαία της κανονικής περιόδου.

Πρώτη εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι η Δόξα Κυψέλης, που θα αγωνιστεί κόντρα στον αδιάφορο βαθμολογικά Αχιλλέα Νεοκάστρου, ενώ δύσκολα θα χάσει τη δεύτερη θέση η ΑΕ Τρικάλων, ακόμη κι αν ηττηθεί αύριο στη Συκιά καθώς ο ΠΟ Ξεχασμένης θα πρέπει όχι μόνο να κερδίσει στην Καψόχωρα αλλά να το κάνει και με πολλά γκολ διαφορά.

Αυτό το παιχνίδι άλλωστε είναι και το πιο “hot” της αγωνιστικής, καθώς οι φιλοξενούμενοι θέλουν μόνο έναν βαθμό για να μπουν στα play off ενώ η ΑΕΚ μόνο με νίκη θα μπει στην τετράδα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής (10.30) :

Αχιλλέας Νεοκάστρου – Δόξα Κυψέλης
ΑΟ Συκιάς – ΑΕ Τρικάλων
ΑΕ Καψόχωρας – ΠΟ Ξεχασμένης

Στον 2ο όμιλο, ο Άχθος Αρούρης είναι και μαθηματικά πρώτος ωστόσο για τις άλλες θέσεις όλα παίζονται.

Η δεύτερη Δόξα Νάουσας θα αγωνιστεί με την αδιάφορη βαθμολογικά Παλασίδειο Ακαδημία, ενώ ο τρίτος της κατάταξης Μακεδονικός Ρόδακα πρέπει να περάσει νικηφόρα από τη Μέση, κόντρα όμως στον πρωτοπόρο Άχθο που θέλει όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς για να αποκτήσει προβάδισμα ενόψει play off.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής (10.30) :

Άχθος Αρούρης – Μακεδονικός Ρόδακα
Δόξα Νάουσας – Παλασίδειος Ακαδημία
Φίλιππος Πολλών Νερών – Άτλας Ζερβοχωρίου
Ρεπό : Ερμής Τριλόφου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected