Κατηγορίες
Football League

Μεγάλο “διπλό” στην Πάτρα για τον Εργοτέλη, που…γλυκοκοιτάζει η δεύτερη θέση!

Με γκολ του Κοατένγκ στο 86ο λεπτό ο Εργοτέλης πήρε τεράστιο διπλό στην έδρα της Παναχαϊκής και πλέον καλοβλέπει την δεύτερη θέση και την επιστροφή του στην Super League.

Σε ένα πολύ κακό παιχνίδι με ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες ο Εργοτέλης πανηγύρισε διπλό μετά από 4.5 μήνες και πλέον έχει μπει για τα καλά στο… κόλπο για την δεύτερη θέση.

Μάλιστα ο Έφορντ στο φινάλε έχασε τεράστια ευκαιρία να βάλει και αυτός το όνομα του δίπλα σε αυτό του Κόατενγκ, όταν βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον τερματοφύλακα της Παναχαϊκής, όμως το πλασέ του πέρασε άουτ.

Παίκτης… κλειδί ο Κοατένγκ που πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι και στην πρώτη του επαφή κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Έντονες αποδοκιμασίες και δύσκολα τα πράγματα στην Παναχαϊκή.

το φιλμ του αγώνα στο athleticradio.gr

Συνθέσεις

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ (Σάκης Τσιώλης): Κολοβούρης, Πολυχρόνης, Σταμόπουλος, Πλέγας, Σωτηράκος, Φουρλάνος, Ελευθεριάδης, Κολ (54’ Αργυρόπουλος), Ντάσιος, Κυνηγόπουλος (76’ Μπαστακός), Κόβατσεκ (33΄ λ.τ. Μωραίτης)

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Nίκκι Παπαβασιλείου): Κατσιμήτρος, Ζέραρ, Μπουρσέλης, Μπάτζιος, Μαζούλουξης, Μπρούς, Τσέλιος, Οικονόμου, Μανουσάκης (54’ Μπουτσάκης / 82’ Γκουαντέ), Ιατρούδης, Έφορντ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected