Διάφορα - Συνεργάτες

Οι ημιτελικοί του Κυπέλλου Ελλάδας απόψε στο “Barok” Coffee-Bar!

Ώρα… ημιτελικών για το Κύπελλο Ελλάδος. Οι δύο αναμετρήσεις είναι προγραμματισμένες για σήμερα. Η πρώτη ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Αστέρα Τρίπολης αναμένεται να ξεκινήσει στις 19:30 στο γήπεδο της Τούμπας ενώ η αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Λαμία στις 21:30 στο ΟΑΚΑ.

Δύο αναμετρήσεις που θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι θαμώνες και επισκέπτες του “Barok” Coffee Bar, Μερκουρίου Καρακωστή στο κέντρο της Βέροιας!

Στα της αναμέτρησης της Τούμπας στον ΠΑΟΚ έχουν ως μοναδικό στόχο τη νίκη ενώ θέλουν να «καθαρίσουν» την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι έτσι ώστε να μην μπουν σε περιπέτειες στο δεύτερο παιχνίδι. Η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ είναι προγραμματισμένη για τις 19:30 και αναμένεται να μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sports 2. Ο ΠΑΟΚ πέρα από τις γνωστές απουσίες των Λημνιού, Μαουρίσιο και Βέρνμλπουμ, εκτός έμειναν και οι Δημήτρης Πέλκας, Ροντρίγκο Ρέι και Σέρτζιο Ολιβέιρα. Φυσικά οι αλλαγές αυτές του Λουτσέσκο γίνονται στο πλαίσιο του rotation, το οποίο κάνει ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ.

Την ίδια στιγμή ο Αστέρας Τρίπολης θα στερηθεί των υπηρεσιών των Μανιά και Φερνάντεθ, ενώ την ίδια στιγμή στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν κανονικά οι Κυριακόπουλο, Ιγκλέσιας και Παπαδόπουλου, οι οποίοι ήταν τιμωρημένοι στο πρωτάθλημα.

Στο άλλο ματς των ημιτελικών η ΑΕΚ υποδέχεται την Λαμία στο ΟΑΚΑ , με την αναμέτρηση να μεταδίδεται τηλεοπτικά στις 21:30 από το Cosmote Sport 1. H AEK και ο Μανόλο Χιμένεθ συμπεριέλαβε 20 παίκτες στην αποστολή, από τους οποίους εκτός έμειναν οι δύο τραυματίες, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Τάσος Μπακασέτας, όπως και ο Κώστας Γαλανόπουλος

Η Λαμία από την άλλη αναμένεται να παραταχθεί χωρίς τον Σαράνοφ, ο οποίος δεν θα βρίσκεται ούτε στην αποστολή της ομάδας. Θυμίζουμε ότι ο Σαράνοφ είναι ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος χάρισε την πρόκριση στην ομάδα του στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.Πέραν του Σαράνοφ, εκτός αποστολής έμεινε επιπλέον ο Βασιλαντωνόπουλος, ενώ συμπεριλήφθηκε σε αυτή ο Σκόνδρας, η συμμετοχή του οποίου πάντως, παραμένει αμφίβολη.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected