Κατηγορίες
Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

Πρόκριση για τη Βέροια στον τελικό, δεν τελείωσε ποτέ το ματς στα Τρίκαλα (σκόρερς, φύλλα αγώνος)

Με τη διεξαγωγή του ενός από τους δύο επαναληπτικούς ημιτελικούς, συνεχίστηκε σήμερα το Κύπελλο Ημαθίας.

Στο ματς των Τρικάλων και συγκεκριμένα στον επαναληπτικό του Μέγα Αλέξανδρου με τη Νίκη Αγκαθιάς (2-1 το πρώτο ματς υπέρ των “πρασίνων”) δεν τελείωσε ποτέ καθώς διακόπηκε οριστικά λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους και ενώ το ματς ήταν ισόπαλο 0-0.

Στο 40ο λεπτό περίπου, ο πρόεδρος των φιλοξενούμενων εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο, διαμαρτυρόμενος για υποδείξεις του ρέφερι κ. Μαλούτα και στη συνέχεια αποφάσισε να αποσύρει την ομάδα.

Ακολούθησαν διαβουλεύσεις, το διαιτητικό τρίο εισήλθε στα αποδυτήρια και παρά το γεγονός πως υπήρξε κάποια στιγμή η βούληση για συνέχιση του αγώνα, η ένταση και οι διαπληκτισμοί ανάγκασαν τους διαιτητές να διακόψουν οριστικά τον αγώνα.

Αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το φύλλο αγώνα της αναμέτρησης, ενώ εκ των πραγμάτων, η τύχη του αγώνα θα κριθεί από τα αρμόδια όργανα της ΕΠΣ Ημαθίας.

Όσον αφορά την αναμέτρηση της Βέροιας με τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου, οι 200 περίπου θεατές που βρέθηκαν στο Στάδιο της πόλης, παρακολούθησαν ένα ιδιαίτερα ποιοτικό παιχνίδι, με δραματική εξέλιξη.

Οι φιλοξενούμενοι, παρά τις σημαντικές απουσίες των Μουρουζίδη, Ασλάνογλου και τελικά του Μισαηλίδη (ταλαιπωρήθηκε σήμερα από ιγμορίτιδα) πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις και κράτησαν το μηδέν στο πρώτο μέρος.

Με την έναρξη του δευτέρου, ο Σάκης Θεοδοσιάδης έριξε στον αγώνα τους Βεργώνη, Κανούλα, Σκαθαρούδη και στο 61΄τον Μπλέτσα, με αποτέλεσμα η πίεση να γίνει πιο έντονη και να έρθουν τα γκολ του Αλέξανδρου Ζούρκου (πολύ ωραία κεφαλιά στο 55′) και του Σάκη Κανούλα στο 83′, σε μια φάση που οι φιλοξενούμενοι “σάστισαν” στην άμυνα όταν ο κ. Καραντώνης πήρε πάνω του την υπόδειξη πλαγίου του κ. Καραγκιζόπουλου.

Ακολούθησαν έντονες διαμαρτυρίες από πλευράς “κιτρινομπλέ”, ωστόσο η απόφαση δεν άλλαξε και το τελευταίο σφύριγμα βρήκε τη Βέροια νικήτρια με σκορ 2-0, που της δίνει την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.

Τα φύλλα αγώνος και οι σκόρερς :

Βέροια – ΓΑΣ Ροδοχωρίου  2-0 (55′ Ζούρκος, 83′ Κανούλας)

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Καραντώνης, με βοηθούς τους κ.κ. Καραγκιζόπουλο και Χαλατζιούκα

Συνθέσεις

Βέροια : Μπλατσιώτης, Ζούρκος, Τσιότρας, Μαραγκός, Μουρατίδης, Σοφιανίδης (46′ Βεργώνης), Καράμπελας (46′ Κανούλας), Παπουτσίδης (61′ Μπλέτσας), Τρούπκος (46′ Σκαθαρούδης), Μυλωνάς, Μεληκιώτης

ΓΑΣ Ροδοχωρίου : Ιωακειμίδης, Καρυπίδης (41′ λ.τ. Βούλγαρης), Κοτζαχρήστος, Παπαδόπουλος, Μαγγίζης, Μπρέγκου, Ρίσσου, Πατατούκας, Νίκου, Ουέλινγκτον (71′ Σακελλάρης), Λίπε (46′ Φράγγης)

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Νίκη Αγκαθιάς  ΔΙΕΚΟΠΗ

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Μαλούτας, με βοηθούς τους κ.κ. Παρασίου και Νησελίτη

Αρχικές Συνθέσεις

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Αργυρόπουλος, Ατανάσοφ, Βλάχος, Τσιρίδης, Πέικος, Κιρκιλιανίδης Γ., Σωτηράκης, Ζησιόπουλος, Κουκουράκης, Παρσόπουλος, Λίτσι

Νίκη Αγκαθιάς : Τόλιος, Κίτσας Ε., Ρογγότης, Λιόλιος, Γιαννόπουλος, Ζαρογιάννης, Αβραμόπουλος, Χατζόπουλος, Σούκιας, Γκελοσάνι, Κασαπίδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected