Κατηγορίες
Basket

Πρόκριση για τον Παναθηναϊκό και…ραντεβού με Ρεάλ!

Ο Παναθηναϊκός δεν θα μπορούσε να είναι απών από το ραντεβού του με τα πλέι οφς της Ευρωλίγκας!

Άλλωστε, εκεί βρίσκεται συνεχώς από το 2011 και έτσι ολοκλήρωσε το εξαιρετικό του ντεμαράζ, φτάνοντας στο 87-67 απέναντι στην Μπουντούτσνοστ, και με 7 νίκες στα 8 τελευταία παιχνίδια, ολοκληρώνοντας την κανονική περίοδο στην 6η θέση και ανανεώνοντας το ραντεβού του με την Ρεάλ Μαδρίτης για μια θέση στο φάιναλ φορ που θα διεξαχθεί στην χώρα των Βάσκων.

Κυριαρχική μορφή ο Νικ Καλάθης, ο οποίος έμεινε στο παρκέ για 37 λεπτά και έφτασε σε ένα εμφατικό triple-double έχοντας, 11 πόντους, 11 ριμπάουντ και 18 ασίστ και 29 βαθμούς αξιολόγησης, ενώ εξαιρετικός ήταν ο Τζέιμς Γκιστ ο οποίος βγήκε μπροστά, έχοντας 23 πόντους με 6/7 δίποντα, 1/1 τρίποντο και και 30 βαθμούς αξιολόγησης. Ο Ντε Σον Τόμας είχε 17 πόντους, ενώ 12 πόντους είχε ο Παπαπέτρου, ο οποίος μάζεψε και 8 ριμπάουντ.

Τώρα, ο Παναθηναικός ΟΠΑΠ αφήνει πίσω του την κανονική διάρκεια της διοργάνωσης και με το ισχυρό μομέντουμ των 7 νικών στα οκτώ τελευταία του παιχνίδια ετοιμάζεται να παλέψει με την Ρεάλ για την επιστροφή του σε Final Four και για να ολοκληρώσει ένα μικρό θαύμα!

το φιλμ του αγώνα στο basketa.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected