Κατηγορίες
Β ΕΠΣ Ημαθίας - Γ ΕΠΣ Ημαθίας

Γ ΕΠΣ Ημαθίας – Αναδείχτηκε και στον 2ο όμιλο η τετράδα των play off (σκόρερς, φύλλα αγώνος 14ης αγωνιστικής)

Φινάλε και στον 2ο όμιλο της Γ Ερασιτεχνικής στην Ημαθία και πλέον μετράμε αντίστροφα για την κλήρωση των play off, από τα οποία θα προκύψουν οι έξι ομάδες που θα αγωνιστούν τη νέα σεζόν στη Β κατηγορία.

Θυμίζουμε πως οι τέσσερις πρώτοι κάθε ομίλου θα μεταφέρουν τους βαθμούς που συγκέντρωσαν στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και θα αγωνιστούν σε ένα μίνι πρωτάθλημα έξι αγωνιστικών απ όπου θα προκύψουν οι τρεις πρώτες (σύνολο έξι) που θα ανέλθουν κατηγορία.

Στη σημερινή 14η αγωνιστική του δευτέρου ομίλου, ο Μακεδονικός Ρόδακα επικράτησε με 3-2 της Δόξας Νάουσας και κατετάγη δεύτερος πίσω από τον Άχθο Αρούρη ο οποίος πραγματοποίησε το ρεπό του.

Η ομάδα της Νάουσας τερμάτισε τρίτη ενώ στην τέταρτη προνομιούχο θέση βρίσκεται ο Άτλας Ζερβοχωρίου, που δεν είχε πρόβλημα να επικρατήσει της Παλασίδειου Ακαδημίας.

Η κλήρωση των play off θα πραγματοποιηθεί αύριο Δευτέρα (8/4) στα γραφεία της ΕΠΣ Ημαθίας και η 1η αγωνιστική ορίστηκε για την Κυριακή 14/4.

Ας δούμε τα αποτελέσματα, τα φύλλα αγώνος και τους σκόρερς :

Μακεδονικός Ρόδακα – Δόξα Νάουσας  3-2 (Σιδηρόπουλος Κ. 2, Γατουρτζίδης / Καϊμακάμης, Κάππας)

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Χρυσάνης, με βοηθούς τους κ.κ. Αργυρίου και Γκόγκα

Συνθέσεις

Μακεδονικός Ρόδακα : Σταματέλος, Δημητριάδης (46′ Περδίκης), Κυριακίδης, Δεδίνης, Βαρβέρης, Σιδηρόπουλος Κ. (75′ Αργυρού), Σιδηρόπουλος Θ., Σιδηρόπουλος Β. (70′ Λαζάρου), Τριανταφυλλίδης, Πετούλιας, Γατουρτζίδης

Δόξα Νάουσας : Βασιλείου, Γκουλαξίδης, Γκογκόπουλος, Γερασόπουλος, Σαρμπίνος 60′ Τύψιος), Πάλλας (80′ Φασούλας), Καραθάνας (80′ Μιφτάρι), Κάππας, Καϊμακάμης, Γεωργάκης, Καραθάνος


Ερμής Τριλόφου – Φίλιππος Πολλών Νερών  3-0 α.α.


Παλασίδειος Ακαδημία – Άτλας Ζερβοχωρίου  1-6 ( ? / Κυριακίδης 3, Κουκλιανιώτης, Αδαμόπουλος, Μήτρου Π.)

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Κελεσίδης με βοηθούς τους κ.κ. Χριστοδούλου Κ. και Σαμαρά

Συνθέσεις

Παλασίδειος Ακαδημία : Χαραλαμπίδης, Κουρκούτας, Τσίλης, Βλαχοδήμος, Μπισίρης, Φετλής, Μυλωνάς, Δροσούνης, Γερμανόπουλος, Φανάρας, Γκεντικίδης (5-‘ Ζιάνης)

Άτλας Ζερβοχωρίου : Σαράντης, Συμεωνίδης, Κολοκοτρώνης, Ξανθόπουλος (46′ Στεφανίδης), Μήτρου Π., Μήτρου Α., Μήτρου Ε., Αδαμόπουλος (58′ Δαυίδης), Κουκλιανιώτης, Κυριακίδης, Πετρόπουλος


Ρεπό : Άχθος Αρούρης

Βαθμολογία (ΤΕΛΙΚΗ)

Β
1 Άχθος Αρούρης 28
2 Μακεδονικός Ρόδακα 24
3 Δόξα Νάουσας 22
4 Άτλας Ζερβοχωρίου 20
5 Ερμής Τριλόφου 16
6 Φίλιππος Πολλών Νερών 6
7 Παλασίδειος Ακαδημία 3
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected