Κατηγορίες
Football League

Στο δρόμο για το μπαράζ ανόδου ο Πλατανιάς!

Δεύτερος μετά τα αποτελέσματα της 26ης αγωνιστικής στη Football League είναι ο Πλατανιάς! Η νίκη του επί της Κέρκυρας και η ισοπαλία στο 90’ ανάμεσα σε Απόλλωνα Λάρισας-Εργοτέλη φέρνει τη χανιώτικη ομάδα ολομόναχη στη 2η θέση!

Η χανιώτικη ομάδα έπαιξε ίσως το καλύτερο πρώτο ημίχρονο για φέτος σε αυτό το παιχνίδι, πνίγοντας την αντίπαλό της ενώ στην επανάληψη μπορεί οι τόνοι να έπεσαν και σ’ ένα σημείο η Κέρκυρα να πίεσε για την ισοφάριση αλλά τελικά ο Στ. Ποζατζίδη στο 84ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό σκορ για τον Πλατανιά, ο οποίος φτάνει στην τρίτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα και ελπίζει σε μια τέταρτη, διότι την επόμενη αγωνιστική πάει να παίξει στην έδρα του Αιγινιακού.

Ο Νίλι με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ στο 9ο λεπτό ενώ ο Ποζατζίδης διαμόρφωσε το τελικό 2-0, με την Κέρκυρα να έχει την καλύτερη ευκαιρία στο 82’ με την κεφαλιά του Τουράμ, με τον Γκοτ ν’ αποκρούει δύσκολα.

Και τα δύο γκολ για τον Πλατανιά ετοίμασε ο Παπανικολάου, που έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι.

το φιλμ του αγώνα στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

Πλατανιάς (Γιάννης Τάτσης): Γκοτ, Ουές (69’ Παπουτσογιαννόπουλος), Τσαμούρης, Κόρτσταμ, Ποζατζίδης, Μποσέτι, Καραγκούνης (85’ Πουρζιτίδης), Νίλι (75’ λ.τρ. Μάικιτς), Παπανικολάου, Λουκίνας, Μιγκέλ.

Κέρκυρα (Νίκος Αναστόπουλος): Κουτζαβασίλης, Σανδραβέλης, Αναστασίου (83’ Κόντος), Χαντάκιας, Θεοδωράκης, Ζορμπάς, Κρητικός, Μότα, Σιατραβάνης (46’ Αποστολίδης), Γεωργακόπουλος (64’ Πασάς), Τουράμ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected