Κατηγορίες
Διάφορα - Οικονομία

Πριν το Πάσχα οι πληρωμές σε προνοιακά επιδόματα, ΚΕΑ, επίδομα παιδιού ΟΠΕΚΑ και στεγαστικό επίδομα

Πριν το Πάσχα Θα πληρωθούν όλα τα προνοιακά επιδόματα, ΚΕΑ, επίδομα παιδιού ΟΠΕΚΑ και στεγαστικό επίδομα!

Όπως αναφέρουν τα dikaiologitika, αυτό τόνισε ο διοικητής του ΟΠΕΚΑ Στ. Πλιάκης και πιο συγκεκριμένα στα μέσα του μήνα και λίγο πριν το Πάσχα θα ακολουθήσει η καταβολή του επιδόματος ενοικίου και των προνοιακών αναπηρικών επιδομάτων, ενώ στο τέλος του Απριλίου Θα πληρωθεί η επόμενη δόση του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ).

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, υπήρξαν κάποιες αστοχίες του συστήματος σε κάποιες κατηγορίες του Α21, ο Στ. Πλιάκης διευκρίνισε ότι επειδή το σύστημα κάνει συμψηφισμούς για παλαιότερες οφειλές, αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ορισμένοι δικαιούχοι ενώ έπρεπε να πάρουν κάποια χρήματα ή δεν τα πήραν καθόλου ή πήραν μέρος αυτών.

Ο ΟΠΕΚΑ ελέγχει ξανά όλες τις περιπτώσεις που δημιουργήθηκε πρόβλημα και πριν από Πάσχα οι δικαιούχοι θα πληρωθούν κανονικά τα ποσά. Αυτοί που αντιμετώπισαν πρόβλημα στο επίδομα παιδιού ανέρχονται περίπου στους 13.000

«Κανείς δε χάνει τίποτα στην πλατφόρμα του οικογενειακού επιδόματος», σημείωσε ο διοικητής ΟΠΕΚΑ.

Μέχρι τώρα όσοι έχουν κάνει αίτηση αγγίζουν τους 670.000, ωστόσο η προθεσμία υποβολής αίτησης Α21 για προηγούμενα χρόνια έχει λήξει. Οι ενδιαφερόμενοι Θα βρουν χρήσιμες πληροφορίες, στην ηλεκτρονική πλατφόρμα www.epidomastegasίs.gr.

Διευκρινίσεις σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις χορήγησης του ΚΕΑ παρέχονται και στην ηλεκτρονική πλατφόρμα keaprogram.gr.

error: Protected