Γ Εθνική / Τοπικά - Διαιτησία

Ημαθιώτες διαιτητές σε τρία παιχνίδια της Γ Εθνικής, ο Θεοδωρόπουλος στο ματς της Βέροιας. Όλοι οι ορισμοί της 26ης αγωνιστικής

Ανακοινώθηκαν σήμερα (10/4) από την ΚΕΔ, οι διαιτητές και βοηθοί της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής στη Γ Εθνική, που διεξάγεται τo Σαββατοκύριακο 13-14/4.

Οι Χρήστος Παυλίδης, Θανάσης Νησελίτης και Κώστας Πίτος θα βρεθούν στην Καστοριά για να διευθύνουν την αδιάφορη βαθμολογικά αναμέτρηση του Μέγα Αλέξανδρου Καλλιθέας με την ΑΕ Λευκίμμης. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Δημήτρης Ίτσκος από την ΕΠΣ Πέλλας.

Την ίδια ώρα στα Ιωάννινα και στην αναμέτρηση του Θριάμβου Σερβιανών με τον Θεσπρωτό για τον 4ο όμιλο (καθοριστικό ματς για τους φιλοξενούμενους), η ΚΕΔ επέλεξε τους τους επίσης Ημαθιώτες βοηθούς Γιώργο Μελτζανίδη, Στέφανο Παρασίου και Θανάση Παπαδάκη, ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Δημήτρης Κωνσταντίνου από την ΕΠΣ Άρτας.

Ημαθιώτικη παρουσία και στο Δίστομο Βοιωτίας, όπου ο Γιώργος Χριστοδούλου ορίστηκε ως δεύτερος βοηθός στην αναμέτρηση του τοπικού Αμβρυσσέα με τον ΑΟ Εικοσιμίας (αμφότερες οι ομάδες έχουν υποβιβαστεί), με διαιτητή την Ειρήνη Πιγγιού από την ΕΠΣ Θεσπρωτίας και πρώτο βοηθό τον Νίκο Γενναίο από την Αθήνα. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Παναγιώτης Κουτούλας από τη Βοιωτία.

Όσον αφορά τις ομάδες της Ημαθίας, τον καθοριστικό αγώνα του Αγροτικού Αστέρα με τη Βέροια θα διευθύνουν οι Νίκος Θεοδωρόπουλος (φωτ. στη μέση από τη Φλώρινα), Χρήστος Δεμερτζής και Θανάσης Δέλλιος (Πέλλας) ενώ στο Νίκη Αγκαθιάς – ΑΠΕ Λαγκαδά θα βρεθούν οι Τσιμεντερίδης (Κοζάνης), Μωυσιάδης και Δρουδάκης από τα Γρεβενά, με παρατηρητή διαιτησίας τον Πέτρο Κωτούλα από το Κιλκίς.

δείτε τους ορισμούς ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected