Ποδόσφαιρο Κόσμος

Το παλικαρίσιο γκολ του Σον έδωσε βραχεία κεφαλή στον Τότεναμ! (vid)

Η Τότεναμ με γκολ του Στον στο 78′ επικράτησε με 1-0 επί της Μάντσεστερ Σίτι στο Λονδίνο και απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Champions League.

Μπορεί να έχασε τον Χάρι Κέιν και τον Ντέλε Άλι με τραυματισμούς, όμως η Τότεναμ επικράτησε με 1-0 επί της Μάντσεστερ Σίτι και απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Champions League ενόψει της ρεβάνς που διεξαχθεί στο Έτιχαντ στις 17 Απριλίου.

Η Μάντσεστερ Σίτι ήταν εκείνη που μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και είχε μεγάλη ευκαιρία για να προηγηθεί με τη συμπλήρωση δέκα λεπτών. Στο 10′ ο Στέρλινγκ έκανε το σουτ και η μπάλα βρήκε στο χέρι του Ρόουζ. Ο διαιτητής αφού είδε το VAR έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Αγκουέρο ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά ο Λορίς τον νίκησε κρατώντας το 0-0. Αυτό ήταν το έκτο χαμένο πέναλτι του Αργεντινού σε εννιά εκτελέσεις στο Champions League σε οποιαδήποτε φάση της διοργάνωσης. Την ίδια ώρα ο Λορίς έχει αποκρούσει και τα τρία πέναλτι που έχουν εκτελέσει αντίπαλοι της Τότεναμ μέσα στο 2019.

το φιλμ του αγώνα ΕΔΩ

Συνθέσεις

ΤΟΤΕΝΑΜ (Μαουρίσιο Ποτσετίνο): Λορίς, Τρίπιερ, Αλντερβάιρελντ, Βερτόνχεν, Ροζ, Γουίνκς (81′ Γουανιάμα), Έρικσεν, Σισοκό, Σον, Άλι (87′ Γιορέντε), Κέιν (58′ Μόουρα).

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ (Πεπ Γκουαρδιόλα): Έντερσον, Γουόκερ, Οταμέντι, Λαπόρτ, Ντελφ, Γκιουντογάν, Φερναντίνιο, Νταβίντ Σίλβα (89′ Ντε Μπράινε), Μαχρέζ (89′ Σανέ), Στέρλινγκ, Αγκουέρο (71′ Ζεζούς).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected