Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Κυπελλούχος Αιτωλοακαρνανίας ο Όμηρος Νεοχωρίου!

Νίκη με σκορ 2-1 για τον Όμηρο Νεοχωρίου επί της ΑΕΜ στον φετινό τελικό κυπέλλου Αιτωλοακαρνανίας, με την ομάδα του Νεοχωρίου να στέφεται δίκαια κυπελλούχος Αιτωλοακαρνανίας 2018-2019 κατακτώντας το τρίτο κύπελλο στην ιστορία της.

Οι τυπικά γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πήραν κεφάλι στο σκορ μόλις στο 5΄ με κεφαλιά του Γκατση μετά από μπαλιά του Νάκου στην πλάτη της άμυνας της ΑΕΜ 1-0.

Η ομάδα του Μεσολογγίου κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια στο 43΄από τα έντεκα βήματα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τσιούνη, μετά από χέρι μέσα στην περιοχή του Καβαλιέρη 1-1.

Στο 59΄ο Νάκος θα βρει εκ νέου το Γκάτση μέσα στην περιοχή και αυτός με όμορφη ενέργεια και σουτ θα «εκτέλεση» τον Καραγκούνη μέσα από την μικρή περιοχή πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι, χαρίζοντας το τρόπαιο στην ομάδα του 2-1.

Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού οι τρεις αναγκαστικές αλλαγές για τον Νίκο Μιμηγιάννη και την ΑΕΜ, ενώ η ομάδα του Μεσολογγίου από το 85΄ αγωνιστικέ με αριθμητικό μειονέκτημα λόγω αποβολής του Παναγιωτόπουλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

το φιλμ του αγώνα στο aitosports.gr

Συνθέσεις

ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ: (Γιώργος Ζήκος) Δουλιώτης, Καβαλιέρης (91΄Θεοδωρίδης), Μπαλαμπάνης, Μανθόπουλος, Τσώνης, Καντάνης, Βασιλάρης (86΄Νούλας), Τσίμπιτσης, Νάκος (93΄Βαλτογιάννης), Γκάτσης, Γκασούκας (72΄Μιχαηλίδης).

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Νίκος Μιμηγιάννης) Καραγκούνης, Παπανικολάου (56΄λ.τ Κοντογιάννης), Καλοκαίρης (46΄λ.τ Τζαμαλής), Παναγιωτόπουλος, Λίτσος, Αλεξόπουλος, Τσιούνης, Ντζιμάνης, Πιστιόλης (45+1΄λ.τ Κοκώνης), Καβαλλάρης (72΄Μιχαλόπουλος), Βασιλογιάννης.