Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

Μετά από 10 χρόνια ξανά σε τελικό ο Παναιγιάλειος!

O Παναιγιάλειος παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, κατάφερε να ανατρέψει με δύο πολύ γρήγορα γκολ το εις βάρος του σκορ (1-2) και να πάρει την πρόκριση για τον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών όπου θα αντιμετωπίσει είτε τον Ατρόμητο Πατρών ή τον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου.

Οι “μελανόλευκοι” επιστρέφουν σε τελικό κυπέλλου ερασιτεχνών μετά από 10 χρόνια, καθώς τελευταία φορά ήταν την περίοδο 2008-2009 όταν επικράτησαν με 1-0 της Αχαϊκή στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο.

Φυσικά προέχει το ματς ματς – παραμονής με τον Παλληνιακό την προσεχή Κυριακή. Σκόρερ των “μελανολεύκων” οι Τζανουλίνος με πέναλτι και Κοτσόκολος. Το Πάτραι που στάθηκε πάρα πολύ καλά είχε προηγηθεί με τον Παναγιωτόπουλο στο 10ο λεπτό, ενώ είχε και δοκάρι στο β΄ μέρος.

το φιλμ του αγώνα στο patragoal.gr

Συνθέσεις

ΑΠΣ Πάτραι (Α. Σπηλιόπουλος): Μπαρδάκης, Ρήγας (88΄ Πόγκας), Ν. Παπαδόπουλος, Koύσουλας, Ντινόπουλος (24΄ Π. Παπαδόπουλος), Βάρρας (70΄ Χριστοδουλόπουλος), Νικολάι, Αναγνώστου, Παναγιωτόπουλος, Καλαμπόκας (57΄ Παπαδάτος), Μιχαλόπουλος.

Παναιγιάλειος (Α. Σπυρόπουλος): Aνδρούτσος, Γραμματίκας (69΄ Τορεζάνι), Κυριακόπουλος, Λούγκος, Παπασπηλιόπουλος, Κουτρόπουλος, Πανάρετος (80΄ Μαλλισόβας), Κοτσόκολος, Κούντικ (88΄ Σπυρόπουλος), Τζανουλίνος, Μπακατσέλος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected