Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Παύλος Δερμιτζάκης : “Με την άνοδο έρχονται τα καλύτερα!”

Δηλώσεις στο ραδιόφωνο της Πρωινής έκανε πριν από λίγο ο προπονητής της Καβάλας, Παύλος Δερμιτζάκης, ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα της ομάδας με την Ασπίδα στη Ξάνθη.

Όπως είναι γνωστό, σε περίπτωση κατάκτησης των τριών βαθμών της νίκης οι αργοναύτες θα πανηγυρίσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον πρώτο όμιλο της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Επισήμανε ακόμη μια φορά πόσο σημαντική ήταν η προσφορά από τους ανθρώπους που συντέλεσαν στην επιτυχία αυτή με την συλλογική τους προσπάθεια, ενώ όπως ήταν αναμενόμενο κάλεσε τον κόσμο της ομάδας να βρεθεί τη Κυριακή στο γήπεδο και να στηρίξει εκ νέου το Καβαλιώτικο συγκρότημα.

Αναλυτικά τα όσα είπε :

Φτάσαμε στην τελευταία στάση, αυτό το όμορφο ταξίδι ολοκληρώνεται την Κυριακή στην Ξάνθη.

“Πραγματικά ολοκληρώνεται ένα ευχάριστο ταξίδι που ξεκινήσαμε θα έλεγα, όλοι μαζί με αγάπη και πίστη στον στόχο που ήταν το πρωτάθλημα και η άνοδος της αγαπημένης μας ομάδας στην Β’ Εθνική. Παίζουμε απέναντι σε μια ιστορική ομάδα που έχει ένα συγκεκριμένο πλάνο και μια ξεκάθαρη φιλοσοφία πάνω στο ποδόσφαιρο του νομού της Ξάνθης. Παρόλο που έχει αποχαιρετήσει την κατηγορία πιστεύω πως θα θέλουν να κλείσουν με αξιοπρέπεια τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα.”

Θα χρειαστεί με λίγα λόγια υπομονή και σοβαρότητα χωρίς παράλληλα να υποτιμηθεί ο αντίπαλος.

“Ακριβώς, χρειάζεται πάρα πολύ σοβαρότητα και προσήλωση στο αγωνιστικό πλάνο που θα ακολουθήσουμε. Θα έλεγα πως σαν ομάδα είμαστε σε καλή κατάσταση, όλα τα παιδιά είναι ετοιμοπόλεμα και γυαλίζει το μάτι τους. Πιστεύω πως με την βοήθεια του κόσμου όλα θα πάνε καλά.”

Ποιο είναι το μήνυμα σας προς τον κόσμο της ομάδας που θα βρίσκεται την Κυριακή στη Ξάνθη;

“Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, σε όλο αυτό το ταξίδι ήταν κοντά μας. Θέλουμε να κατακτήσουμε την νίκη και το πρωτάθλημα πρώτα από όλα για τους εαυτούς μας και για τους παράγοντες της ομάδας μας. Θέλουμε να κάνουμε υπερήφανο όλο τον κόσμο που ήταν δίπλα μας και αποτέλεσε τον δωδέκατο παίκτη της ομάδας μας, αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο που μπορεί να μην μπορούσε να ήταν κοντά μας όμως η σκέψη τους και το μυαλό τους ήταν σ’ εμάς.”

Μετά από 5 χρόνια ταλαιπωρίας στην Γ’ Εθνική Κατηγορία ο κόσμος κλήθηκε να δώσει την βοήθεια του και την έδωσε γιατί πιστεύει ότι θα έχουμε και συνέχεια! Το ταξίδι συνεχίζεται…

“Θεωρώ ότι από την πρώτη μέρα που παρουσιάσαμε την φιλοσοφία και το οργανόγραμμα της ομάδας ήμασταν ξεκάθαροι στο τι θέλαμε, τι ζητάμε και τι επιδιώκουμε. Ο κόσμος το κατάλαβε αυτό και το υποστήριξε , υποστήριξε ταυτόχρονα και τους ανθρώπους που «έτρεξαν» αυτό το πλάνο που εκτός από αγάπη για την ομάδα έχουν και αγάπη για τον τόπο τους. Ήταν και θα είναι δίπλα μας , πιστεύω πως με την άνοδο της κατηγορίας θα βάλουμε πλώρη και για περισσότερα σημαντικά πράγματα.”

Υπάρχουν απουσίες για την Κυριακή;

“Εκτός του Ντουρτμέ που αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού τον τελευταίο καιρό είμαστε πλήρεις, όλα τα παιδιά είναι ετοιμοπόλεμα και αυτό είναι κάτι που εμένα προσωπικά με ικανοποιεί.”

Το ραντεβού μας ανανεώνεται για την Κυριακή στο Δ.Α.Κ Ξάνθης στις 16:00 όπου με το καλό όλοι μαζί θα πανηγυρίσουμε την κατάκτηση του τίτλου.

“Ακριβώς, είναι το τελευταίο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα και η νίκη θα μας δώσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Θέλουμε και σε αυτό το παιχνίδι ο κόσμος να είναι πολύς κάτι το οποίο θα παίξει σημαντικό ρόλο για την ομάδα μας.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected