Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Δεν έθελξε η Ντόρτμουντ αλλά πήρε αυτό που ήθελε (vid)

Η Ντόρτμουντ έκανε καλή εμφάνιση στο πρώτο μέρος, πολύ κακή στο δεύτερο, αλλά επιβλήθηκε με 2-1 της Μάιντς και έπιασε ξανά κορυφή, περιμένοντας την Μπάγερν.

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, ήθελε να δείξει αντίδραση μετά την συντριβή από την Μπάγερν, όμως το τέλος του αγώνα με την Μάιντς την άφησε περισσότερο προβληματισμένη. Οι Βεστφαλοί έκαναν πολύ καλή εμφάνιση στο πρώτο μέρος, αλλά στο δεύτερο δεν ισοφαρίστηκαν μόνο και μόνο λόγω των αποκρούσεων του Μπούρκι.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους, που μπήκαν δυνατά και έφτασαν στο γκολ με τον Σάντσο στο 17’. Ο Άγγλος δεν σταμάτησε εκεί και στο 24’ έκανε και το 2-0, με τους παίκτες του Φαβρ να χάνουν και άλλες ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ.

Όλα έδειχναν ότι η νίκη θα έρθει με άνεση, όμως η εικόνα άλλαξε στο δεύτερο μέρος. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν, έχασαν μεγάλες ευκαιρίες, είδαν τον Μπούρκι να κάνει μεγάλες ευκαιρίες και μπορεί να μείωσαν στο 83’ με τον Κουάισον, όμως δεν μπόρεσαν να φτάσουν στην επανάληψη και φάνηκε ότι στο τέλος απλά αδίκησαν τους εαυτούς τους…

Συνθέσεις

Ντόρτμουντ (Λουσιέν Φαβρ): Μπούρκι, Βολφ (78’ Ζαγκαντού), Βάιγκλ, Ακάντζι, Ντιαλό, Ντιλέινι, Βίτσελ, Σάντσο, Ρόις, Μπρουν Λάρσεν (72’ Φίλιπ), Γκέτσε (89’ Τοπράκ)

Μάιντς (Σάντρο Σβαρτς): Μίλερ, Ντονάτι, Γκαμπέν, Χακ, Νιακατέ, Ααρόν, Λάτσα (82’ Ούτζα), Μάλονγκ (46’ Μπακού), Μποέτιους, Ονισίβο, Ματέτα (56’ Κουάισον)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected