Κατηγορίες
Αθλήματα

Δύσκολη νίκη στη Βέροια για τη Νέα Ιωνία (photos)

Μια όμορφη αναμέτρηση έγινε στο Φιλίππειο γυμναστήριο Βέροιας ανάμεσα στον Φίλιππο Βέροιας και στη Νέα Ιωνία.

Οι γηπεδούχες αποδείχτηκαν σκληρό καρύδι για τις φιλόδοξες να στεφθούν πρωταθλήτριες και την περίοδο 2018-2019 φιλοξενούμενες της Νέας Ιωνίας.

Ο αγώνας κύλησε με τη Ν. Ιωνία να κρατάει το προβάδισμα στο σκορ και με τον Φίλιππο Βέροιας να κρατάει επαφή και να παίζει το παιχνίδι επί ίσοις όροις.

Η έμπνευση του Γιώργου Τσικίνα να χρησιμοποιήσει κάτω από τα δοκάρια την Κατσικαρώνη δικαιώθηκε καθώς η τερματοφύλακας του Φιλίππου πραγματοποίησε πολύ καλές αποκρούσεις.

Από την άλλη πλευρά η Κεπεσίδου έδειξε ακόμη μια φορά την σπουδαία της κλάση και τον τίτλο της κορυφαίας γκολ κήπερ.

Ο Φίλιππος παρουσίασε πολύ καλή αγωνιστική εικόνα με διάρκεια και πολύ όμορφες στιγμές με την Εμμανουηλίδου, την Καραχαρίση να δημιουργούν πονοκέφαλο στην άμυνα της Ιωνίας και την Ανθίτση σε πολύ καλή μέρα όπως και η Γιαννοπούλου.

Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενες σαφέστατα είχαν μια εικόνα κλάσης πρωταθλήτριας.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ – Ο.Φ.ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ 22-27

Τα πεντάλεπτα: 2-2, 4-4, 6-9, 8-10, 9-12, 12-14 (ημx.), 13-16, 15-18, 16-20, 17-22, 19-25, 22-27

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ: (Γιώργος Τσικίνας): Νάτσο 1, Κατσικαρώνη, Εμμανουηλίδου 4. Καραμήτσου 1, Ανθίτση 6, Καραχαρίση 6, Θοδοσοπούλου Β. Β., Σπυριδοπούλου, Γαβριηλίδου, Παντελίδου, Γεωργιάδου, Θεοδοσοπούλου Σ. Λούρη 2, Καραγιαννοπούλου, Γιαννοπούλου 2/

Ο.Φ.ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ (Ναϊσίδου- Σαμαράς):  Κεπεσίδου, Μανιά 3, Φράγκου 3, Χαριτίδη, Γκουζούλη, Μακρή, Κερλίδη 2, Ντιμτσούδη, Κεπεσίδου, Χρυσή, Διακογιάννη 2, Κοντοστεργίου 3, Σαραντάκου, Άνδριτσουκ 7, Κόβιτς 7, Καραμάνου.

Διαιτητές: Μπουγιάκας-Αναστασίου, Δίλεπτα: 0-7, Πέναλτι: 1/1-2/2.

φωτογραφίες στο verianet.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected