Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Στη Σεβίλλη το εκπληκτικό ματς της πόλης! (vid)

Η μάχη της πόλης είχε μπαλάρα, πέντε γκολ, άπειρες φάσεις και νικήτρια τη Σεβίλλη, η οποία πήρε το 3-2 από την Μπέτις και ανέβηκε σε θέση Champions League.

Ήταν απίθανο ματς. Ο,τι πιο χορταστικό θα μπορούσες να δεις. Οι δύο μισητοί αντίπαλοι της πόλης έπαιξαν φουλ επιθετικά, δίχως την παραμικρή σκοπιμότητα και το αποτέλεσμα ήταν το 3-2 υπέρ της Σεβίλλης, με την ηττημένη Μπέτις όμως να έχει πετάξει στα σκουπίδια ένα τσουβάλι σοβαρές ευκαιρίες.

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, οι Βερδιμπλάνκος μπήκαν πολύ δυνατά και ο Χεσέ έχανε τα άχαστα. Κόντρα στη ροή του αγώνα ο Μουνίρ με κεφαλιά (26′) έβαλε μπροστά τους γηπεδούχους. Ο Λο Σέλσο με αριστερό στην κίνηση (55′) ισοφάρισε, αλλά Σαράμπια (59′) και Βάσκες (63′) έδωσαν προβάδισμα ασφαλείας στη Σεβίλλη.

Ο Τέγιο μείωσε (82′) με υπέροχο απ’ ευθείας φάουλ, έχοντας το φοβερό να έχει ευστοχήσει τρεις φορές φέτος σε μόλις πέντε εκτελέσεις. Μέχρι το φινάλε οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να ισοφαρίσουν και οι γηπεδούχοι ανέβηκαν στην 4η θέση, στο +2 από τη Χετάφε.

Συνθέσεις

Σεβίλλη (Χοακίν Καπαρός): Βάτσλικ, Μερκάδο, Καρίτσο, Εσκουδέρο, Χεσούς Νάβας, Μπανέγα (74′ Ρογκ), Βάσκες (69′ Αλέις Βιδάλ), Ρόκε Μέσα, Σαράμπια, Μουνίρ (69′ Προμές), Μπεν Γιεντέρ

Μπέτις (Κίκε Σετιέν): Πάου Λόπεθ, Σίντνεϊ (77′ Τέγιο), Φεδάλ, Μαντί, Φίρπο, Εμερσον (68′ Χοακίν), Γκουαρδάδο, Καρβάλιο, Κανάλες, Λο Σέλσο, Χεσέ (74′ Μορόν).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected