Super League 1

Σημαντικός βαθμός για τον Αστέρα, σε θέση υποβιβασμού ο ΠΑΣ Γιάννινα!

Ο Αστέρας Τρίπολης αποχωρεί από τα Γιάννενα με έναν πολύ σημαντικό βαθμό (0-0), παραμένει πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και θα παίξει τα… ρέστα του στην Κρήτη την επόμενη εβδομάδα κόντρα στον ΟΦΗ!

Αστέρας και ΠΑΣ έμειναν στο 0-0 στους Ζωσιμάδες με τις δύο ομάδες να έχουν αρκετές χαμένες ευκαιρίες, από ένα άκυρο γκολ και τελικά τους Αρκάδες να είναι πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Οι Αρκάδες είναι 12οι με 29 βαθμούς, ακολουθεί ο ΟΦΗ με 28 (θέση που οδηγεί σε μπαράζ) κι ο ΠΑΣ αυτή τη στιγμή υποβιβάζεται έχοντας 27 βαθμούς.

Όπως αναφέρει το arcadiasports.gr, το ματς ξεκίνησε με τον ΠΑΣ να έχει τον έλεγχο της μπάλας και να προσπαθεί να δημιουργήσει φάσεις.

Στο 10′ ο Μπουκουβάλας σέντραρε όμορφα από δεξιά, ο Πάντελιτς δεν πρόλαβε να πιάσει την κεφαλιά στη μικρή περιοχή, με την άμυνα των Αρκάδων να διώχνει σε κόρνερ.

Τρία λεπτά αργότερα, ο Κάργας έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Αθανασιάδης δήλωσε “παρών” μπλοκάροντας την μπάλα.

Οι κιτρινομπλέ απείλησαν ουσιαστικά και είχαν μεγάλη ευκαιρία για το 0-1 στο 22′, αλλά η επέμβαση του Μιχαήλ με τα πόδια στο πλασέ του Τσιλιανίδη από το ύψος του πέναλτι έσωσε τους γηπεδούχους.

Από εκεί και πέρα, ο ρυθμός έπεσε και το μόνο αξιοσημείωτο αλλά αρνητικό για τον ΑΣΤΕΡΑ ήταν ο τραυματισμός του Μανιά, με τον Αραβίδη να τον αντικαθιστά στο 30′.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να έχουν από ένα άκυρο γκολ. Στο 47′ ακυρώθηκε γκολ του Κρίζμαν, με τον επόπτη να τον υποδεικνύει οφσάιντ.

Στο επόμενο λεπτό, ο Μιχαήλ απομάκρυνε με τα πόδια το πλασέ του Ιγκλέσιας κι ο Τριανταφυλλόπουλος στο 49′ έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα αλλά είχε προηγηθεί επιθετικό φάουλ.

Στο 58′ χρειάστηκε η εξαιρετική επέμβαση του Αθανασιάση στο σουτ του Μάνου και στο 60′ ο πορτιέρε των Αρκάδων είπε “όχι” στον Κρίζμαν βγάζοντας κόρνερ την κεφαλιά του.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον Ιγκλέσιας στο 76′ με τον Μιχάλη να αποκρούει το σουτ στην κίνηση του Ιγκλέσιας και λίγο μετά ο Αθανασιάδης απόκρουσε την προσπάθεια του Μάνου.

Συνθέσεις

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Μιχαήλ Ν., Μιχαήλ Α., Σκόνδρας, Κάργας, Κάστρο (78’ Μπαπτίστ), Σεργκελασβίλι, Νικολιάς (61’ Παμλίδης), Πάντελιτς, Κρίζμαν (74’ Αθανασιάδης), Μάνος, Μπουκουβάλας.

Αστέρας Τρίπολης (Γιώργος Παράσχος): Αθανασιάδης, Μαρτίνες, Κώτσιρας, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Βαλιέντε, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Μπέλοκ (68’ Τασουλής), Μανιάς (27’ Αραβίδης), Τσιλιανίδης (88’ Βλάχος).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected