Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Συνεχίζει όλο το τεχνικό τιμ στον ΑΣ Γιαννιτσά

Άμεσα ξεκινά ο προγραμματικός του ΑΣ Γιαννιτσά για τη νέα σεζόν.

Η η παραμονή του Τίμου Καβακά θεωρούνταν δεδομένη, ενώ η διοίκηση της ομάδας συμφώνησε και με όλο το τεχνικό επιτελείο κατόπιν εισήγησης του έμπειρου προπονητή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

«Τα βρήκαν σε όλα και έδωσαν τα χέρια, ο πρόεδρος των Γιαννιτσών Τεο Δανιηλίδης και ο τεχνικός της ομάδας Τίμος Καβακάς.

Η συμφωνία πραγματοποιήθηκε σήμερα μετά το τέλος του αγώνα με τον Αλμωπό ανακοινώθηκε και επίσημα η ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Έτσι ο Καβακάς θα συνεχίζει να καθοδηγεί την φιλόδοξη για τη νέα χρονιά ομάδα των Γιαννιτσών.

Οι συζητήσεις που ξεκίνησαν πριν λίγες εβδομάδες είχαν αίσιο τέλος, μια που υπήρχε άριστη συνεργασία και κοινή θέληση για συνέχεια της συνεργασίας.

Αναμφισβήτητα ο Τίμος Καβακάς αποτελεί ένα πολύ ηχηρό προπονητικά όνομα με θητεία στην Super League και οι διοικούντες των Γιαννιτσών που έχουν όνειρα και φιλοδοξίες για την ομάδα τους, ήθελαν ένα τέτοιο όνομα να συνεχίσει να κοουτσάρει τον σύλλογο τους.

Ο Τίμος Καβακάς ο οποίος είναι ιδιαίτερα γνωστός στο νομό Πέλλας, μια που ξεκίνησε την πλούσια προπονητική του καριέρα από τον Αετό Σκύδρας, ενώ στο παρελθόν πρόσφερε τις υπηρεσίες του σε ομάδες όπως Xαλκιδα, Λάρισα, Λαμία, Κέρκυρα, Παναχαϊκή, Βέροια, Πλατανιάς, Τρίκαλα, Καλλονή, Ολυμπιακό Βόλου κ.α.

Ο Τίμος Καβακάς μετά την ανανέωση της συνεργασίας δήλωσε μεταξύ άλλων ”Είμαι χαρούμενος που συνεχίζω στην ομάδα των Γιαννιτσών, οι διοικούντες, έδειξαν ότι με ήθελαν πολύ και αυτό έκανε πιο εύκολη την απόφαση μου, να παραμείνω. Είχαμε μια άριστη συνεργασία όλη την χρονιά, με όλη την διοίκηση της ομάδας, θέλω η ομάδα τη νέα χρονιά να παίζει πολύ καλό ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο, που θα το χαίρεται όλος ο φίλαθλος κόσμος.”

Παρών δηλώνουν από τώρα και για την επόμενη χρονιά με την ομάδα των Γιαννιτσών μετά τον τεχνικό Τίμο Καβακά και ο Γυμναστής της ομάδας Δημήτρης Σιμήτης που άφησε άριστες εντυπώσεις για την δουλειά του στην ομάδα.

Στο ίδιο μοτίβο και ο Γενικός αρχηγός Νίκος Φανάρας αλλά και ο φροντιστής, Γιάννης Ξανθόπουλος.

Με την ανανέωση του τεχνικού τιμ, ο σύλλογος των Γιαννιτσών προχωρά στον έγκαιρο προγραμματισμό ενόψει της νέας χρονιάς.»

error: Protected