Κατηγορίες
Basket

Πρόκριση για το παιδικό του ΦΟ Αριδαίας στο Final 4 της ΕΚΑΣΚΕΜ

Μεγάλη επιτυχία για την παιδική ομάδα του ΦΟ Αριδαίας, που κέρδισε σε αγώνα μπαράζ τον Φίλιππο Βέροιας και προκρίθηκε στο Final 4 του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚΕΜ, όπου θα διεκδικήσει τον τίτλο του πρωταθλητή και την πρόκριση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων.

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά για την ομάδα του ΦΟΑ που μπήκε μουδιασμένα και χωρίς επιθετικές λύσεις απέναντι στην άμυνα του Φίλιππου. Έτσι, βρέθηκε πίσω στο σκορ με 14-6 στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου. Όλα όμως άλλαξαν στο δεύτερο δεκάλεπτο, οι παίκτες του ΦΟΑ μπήκαν ψυχωμένοι στο γήπεδο, πίεσαν παραπάνω στην άμυνα και πετυχαίνοντας εύκολα καλάθια στην επίθεση επέστρεψαν στο παιχνίδι, για να βρεθούν μπροστά στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου με 23-28.

Με τον ίδιο ρυθμό συνέχισε η ομάδα της Αριδαίας και στο τρίτο δεκάλεπτο, αποκτώντας μια διαφορά 12 πόντων στις αρχές του. Στο σημείο εκείνο οι παίκτες της Βέροιας αντέδρασαν, βρήκαν τρόπο να σκοράρουν με ευκολία, για να κλείσει το τρίτο δεκάλεπτο με σκορ 35-42 υπέρ του ΦΟΑ. Στην τελευταία περίοδο του αγώνα οι δύο ομάδες ανέβασαν πολύ το ρυθμό με αποτέλεσμα να παρακολουθήσουμε ένα συναρπαστικό παιχνίδι. Οι παίκτες του Φίλιππου Βέροιας εκμεταλλεύτηκαν την αστοχία του ΦΟΑ στις ελεύθερες βολές και πλησίασαν μέχρι και τους τρεις πόντους 5′ πριν τη λήξη του παιχνιδιού. Στη συνέχεια η ομάδα του ΦΟΑ συγκεντρωμένη στην άμυνα, περιόρισε τα λάθη και με σωστές επιθετικές επιλογές έφτασε σχετικά εύκολα στη νίκη με 53-61.

Διαιτητές: Μητώνας – Μπόιτσης.

Δεκάλεπτα: 14-6, 23-28, 35-42, 53-61.

Φίλιππος Βέροιας (Λευκόπουλος): Πανταζής 17, Νιμάι 17, Ζίφι, Αλεξίου, Κόζας 3 (1), Ποταμόπουλος 13, Σαρηγιαννίδης, Δάμιαλης, Καραγιάννης, Τρανίδης, Αρβανίτης 3, Πολυμέρης.

ΦΟ Αριδαίας (Χασάπης): Σιδηρόπουλος, Βασίλογλου 3 (1), Παυλίδης 12, Σαρικούδης 8, Πετρούδης Γ., Αναστασίου, Παντής, Ζουνίδης, Πετρούδης Δ. 17, Τσακίρης 5, Περχανίδης, Αμπάρης 16 (3).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected