Κατηγορίες
Football League

Αγγλικό σκορ στα Περιβόλια, ακόμη πιο κοντά στον μεγάλο στόχο ο Πλατανιάς!

Παρά το άγχος, ο Πλατανιάς κατάφερε να φτάσει στην πολυπόθητη νίκη με 4-3, κάνοντας ένα νέο αποφασιστικό βήμα για την 2η θέση.

Ο Πλατανιάς πετυχαίνει έτσι στην πέμπτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα και τα πάντα εξαρτώνται από τον ίδιο στα δύο τελευταία παιχνίδια που απομένουν. Όπως διαφαίνεται, μόνο… αν αυτοκτονήσει, θα χάσει ο Πλατανιάς τη 2η θέση και τη δυνατότητα συμμετοχής στα μπαράζ για την επιστροφή στη Super League.

Η Παναχαϊκή μπήκε στο παιχνίδι σε δύο φάσεις. Η πρώτη ήταν μετά τη μείωση του σκορ σε 2-1 από το γκολ του Μωραΐτη στις καθυστερήσεις του α’ ημιχρόνου και η επόμενη στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα, μετά το δεύτερο πέναλτι που υπέδειξε ο Αγγελάκης σε χέρι του Μάικιτς. Είχε προηγηθεί στο 76’ το πρώτο πέναλτι, με το οποίο η Παναχαϊκή μείωσε σε 4-2, το οποίο παραχώρησε ο Κόρτσταμ, ανατρέποντας τον Κόβασετς.

Από εκεί και πέρα, το εμπόδιο της Παναχαϊκής αποδείχτηκε ούτως ή άλλως μικρό για να περιορίσει τον Πλατανιά, ο οποίος μέχρι το 7ο λεπτό ήταν ήδη με 2-0 μπροστά στο σκορ από τα γκολ του Νίλι! Αρχικά το 1-0 έγινε από τον Ισπανό στο 2’, ενώ ακολούθησε στο 7’ το επόμενο τέρμα μετά το… βολέ του Γκοτ!

Ο Πλατανιάς είχε την ευκαιρία στα επόμενα λεπτά να σημειώσει και ένα τρίτο τέρμα για να καθαρίσει ακόμα πιο γρήγορα το παιχνίδι, ζήτησε και ένα πέναλτι σε ανατροπή του Ουές, το οποίο δεν έδωσε ο Αγγελάκης, αντίθετα με την ευκολία που υπέδειξε τα πέναλτι για την Παναχαϊκή, για να ακολουθήσει με το τέλος του ημιχρόνου η μείωση του σκορ από τον Μωραΐτη.

Παρ’ όλα αυτά, ο Πλατανιάς όπως και στο πρώτο ημίχρονο, έτσι και στην επανάληψη μπήκε το ίδιο αποφασιστικά, καταφέρνοντας στο 49’ να φτάσει στο 3-1 από το πλασέ του Λουκίνα, ενώ στο 66’ ακολούθησε το 4-1 από τον Μιγκέλ.

Στα δύο πέναλτι για την Παναχαϊκή ευστόχησε ο Ελευθεριάδης.

το φιλμ του αγώνα στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

Πλατανιάς (Γιάννης Τάτσης): Γκοτ, Ουές, Ρουσσάκης, Κόρτσταμ (87’ Πουρζιτίδης), Τσαμούρης, Ποζατζίδης (69’ Καραγκούνης), Μποσέτι, Παπανικολάου, Νίλι (80’ Μάικιτς), Λουκίνας, Μιγκέλ

Παναχαϊκή (Σάκης Τσιώλης): Σούλης, Πολίμος, Σωτηράκος, Φουρλάνος (78’ Ντάσιος), Ελευθεριάδης, Παπατόλιος, Πολυχρόνης, Λουμπαρδέας, Μουστακόπουλος (32’ Κολ), Κυνηγόπουλος (66’ Κόβασετς), Μωραΐτης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected