Κατηγορίες
Football League

Διπλό στον Βόλο ο Απόλλων Λάρισας και τώρα “τελικός”! (vid)

Μία πάρα πολύ σημαντική νίκη που ήρθε και με ανατροπή, πήρε την Τετάρτη (17/4) ο Απόλλων Λάρισας στη Νεάπολη Βόλου, αφού κέρδισε τον πρωτοπόρο Βόλο με 1-3.

Μετά από αυτή την εξέλιξη η δεύτερη θέση παίζεται την επόμενη αγωνιστική όπου η ομάδα της Λάρισας θα υποδεχθεί στη Φιλιππούπολη τον Πλατανιά και με νίκη περνάει ξανά στη 2η θέση!

Όπως αναφέρει το athleticlarissa, στο αγωνιστικό μέτος, ένα σουτ του Πίτου Γκαρσία στο 10′ δεν ανησύχησε τον Μαντζάρη, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Μάντζης δεν μπόρεσε από κοντά να πλασάρει, με τον γκολκίπερ του Απόλλωνα Λάρισας να του κλείνει το οπτικό πεδίο. Ο τελευταίος μπλόκαρε το σουτ του Μάντζη στο 17′, ενώ άστοχο ήταν το σουτ του Ηλιόπουλου στο 30′. Το γκολ για τους γηπεδούχους ήρθε στο 38′, έπειτα από όμορφη εκτέλεση φάουλ του Ηλιόπουλου. Το ημίχρονο έκλεισε με το άστοχο σουτ του Μάντζη και το σουτ του Κότο, που μπλόκαρε ο Μαντζάρης στο 43′ και στο 45′.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και απείλησαν στο 47′ με τον Κότο να σουτάρει και τον Μαντζάρη να αποκρούει, ενώ στο επόμενο λεπτό η κεφαλιά του Μάντζη πέρασε άουτ. Στο 56′ οι Λαρισαίοι ισοφάρισαν με το αυτογκόλ του Γκαλίτσιου και δύο λεπτά μετά έφτασαν στην ανατροπή με τον Λούκας Ράμος, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Μπραμπίλα και τεράστιο κενό στην άμυνα του ΝΠΣ. Στο 65′ ο Κότο γύρισε στον Μάντζη, με τον Μάντζαρη εξουδετερωμένο, αλλά ο φορ των γηπεδούχων σούταρε άουτ. Στο 78′ οι Βολιώτες έχασαν μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάρισε όταν ο Πίτου Γκαρσία με απευθείας εκτέλεση φάουλ σημάδεψε το δοκάρι. Στο 87′ ο Μαρκολίνο με φοβερή εκτέλεση φάουλ έγραψε το τελικό 1-3, «σφραγίζοντας» τη νίκη της ομάδας του. Δεύτερη κίτρινη από τον πάγκο πήρε ο Πολέτο και αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα για διαμαρτυρία.

Συνθέσεις

ΝΠΣ Βόλος (Φεράντο): Μπουργάνης (88′ Κραβαρίτης), Ντεντάκης, Καρρίκι (72′ Πίσπας), Ν’ Γκουέμ, Γκαλίτσιος, Καμπαγέρο, Γκαρσία, Πέντα (61′ Λούκας), Κότο, Ηλιόπουλος, Μάντζης.

Απόλλων Λάρισας (Μπελά): Μαντζάρης, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Καρατάσιος, Κοντοές, Χατζής, Λούκας Ράμος, Λίταινας, Γκουντρουμπής (46′ Τασιούλης), Πολέτο (81′ Μαρκολίνο), Μπραμπίλα (71′ Μπιμάι).

Πηγή βίντεο : Mike Loupnikis

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected