Διάφορα - Εργασιακά

Οι 1359 θέσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις

Στις 2 Μαΐου θα ξεκινήσει η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για όσους μαθητές που θα συμμετάσχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις και θέλουν να εισαχθούν σε στρατιωτικές σχολές.

Όπως αναφέρουν τα dikaiologitika, η εγκύκλιος-διαταγή του υπουργείου Εθνικής Άμυνας για την επιλογή σπουδαστών/τριών στις Πανελλαδικές θα γίνει ηλεκτρονικά, μέσω ειδικής εφαρμογής που βρίσκεται στην τοποθεσία asei-assy.mil.gr η οποία Θα δέχεται αιτήσεις για τις ΑΣΕΙ — ΑΣΣΥ από 2 έως και 20 Μαΐου 2019.

Η εγκύκλιος του Υπουργείου συνιστά στους μαθητές να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους έγκαιρα, προκειμένου να έχουν περισσότερο χρόνο για τη διόρθωση ή συμπλήρωση ελλειπόντων δικαιολογητικών, που θα τους ζητήσουν τα εξεταστικά κέντρα.

Η προκήρυξη διαγωνισμού Επιλογής Σπουδαστών/τριών αφορά σε θέσεις Ανωτάτων Στρατιωτικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (ΑΣΕΙ), Ευελπίδων (ΣΣΕ), Ναυτικών Δοκίμων (ΣΝΔ), Ικάρων (ΣΙ), Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ), Αξιωματικών Νοσηλευτικής (ΣΑΝ) και των Ανωτέρων Στρατιωτικών Σχολών Υπαξιωματικών (ΑΣΣΥ), Στρατού Ξηράς (ΣΜΥ), Πολεμικού Ναυτικού (ΣΜΥΝ) και Πολεμικής Αεροπορίας (ΣΜΥΑ).

Δείτε ΕΔΩ την εγκύκλιο

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected