Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Μια μίνι ρεβάνς για τη Σίτι και ξανά κορυφή! (vid)

Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε με 1-0 της Τότεναμ και προσπέρασε ξανά τη Λίβερπουλ στην κορυφή της Premier League, περιμένοντας το αυριανό αποτέλεσμα των Ρεντς με την Κάρντιφ.

Μεσοβδόμαδα στο Etihad, η Μάντσεστερ Σίτι μπορεί να νίκησε την Τότεναμ με 4-3, ωστόσο οι Σπερς ήταν αυτοί που πανηγύρισαν παίρνοντας μια συγκλονιστική πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League.

Το Σάββατο το μεσημέρι, ξανά στο ίδιο γήπεδο, οι Πολίτες πήραν και πάλι τη νίκη (1-0), και μαζί το… αίμα τους πίσω καθώς το τρίποντο τους έδωσε τη δυνατότητα να προσπεράσουν ξανά τη Λίβερπουλ στην κορυφή της Premier League με ένα βαθμό διαφορά, περιμένοντας και το αυριανό παιχνίδι των Ρεντς στην έδρα της Κάρντιφ.

Όσο για την Τότεναμ, μπορεί να είχε τις μεγαλύτερες στιγμές στο ματς, αλλά έπεσε πάνω σε έναν πολύ καλό Έντερσον.

το φιλμ του αγώνα στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρδιόλα): Έντερσον, Γουόκερ, Στόουνς, Λαπόρτ, Ζιντσένκο, Γκουντογκάν, Φόντεν (85′ Νταβίδ Σίλβα), Ντε Μπρόινε (38′ Φερναντίνιο), Μπερνάρντο Σίλβα, Στέρλινγκ, Αγουέρο (66′ Σανέ)

Τότεναμ (Μαουρίσιο Ποτσετίνο): Γκασανίγα, Φόιθ, Σάντσες, Αλντερβάιρελντ (78′ Γιορέντε), Βερτόνγκεν, Ντέιβις, Ντάιερ (61′ Γουανιάμα), Ντέλε Αλι (69′ Ρόουζ), Έρικσεν, Μόουρα, Σον

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected