Κατηγορίες
Διάφορα

Δύσκολες ώρες για τον αγαπημένο ηθοποιό, Κώστα Ευριπιώτη…

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ο πολυαγαπημένος ηθοποιός Κώστας Ευρυπιώτης στο νοσοκομείο «Σπηλιουπόλειο», με τις τελευταίες εξελίξεις να αναφέρουν πως η κατάστασή του χειροτερεύει.

Ο ηθοποιός Κώστας Ευρυπιώτης εισήχθη ξανά στο νοσοκομείο, έπειτα από την εγχείριση στην οποία είχε υποβληθεί πριν από έναν χρόνο.

Από τον θάλαμο του νοσοκομείου δεν λείπουν η σύντροφός του, η αδελφή του ηθοποιού και η πρώην σύζυγός του Βάλια Κωστοπούλου με τα παιδιά τους. Τον φροντίζουν με βάρδιες, ελπίζοντας με όλη τους τη δύναμη στην ανάρρωσή του.

«Υπάρχει κίνδυνος να χάσω τον άνθρωπό μου»

«Ο Κώστας μάχεται και είμαι βράχος δίπλα του. Δεν θα ασχοληθώ με τέτοια θέματα, όταν υπάρχει ο κίνδυνος από στιγμή σε στιγμή να χάσω τον άνθρωπό μου!», φέρεται να τονίζει η σύντροφός του, κα. Μπίοτση.

Η χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι

Ο γνωστός ηθοποιός Κώστας Ευρυπιώτης που φαινόταν να έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο, αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και μεταφέρθηκε από τη σύζυγό του στο πλησιέστερο νοσοκομείο στις αρχές Μαρτίου. Εκεί διαπιστώθηκε ότι αντιμετωπίζει λοίμωξη του αναπνευστικού και οι γιατροί έκριναν απαραίτητη τη νοσηλεία του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κώστας Ευρυπιώτης είχε υποβληθεί σε σοβαρό χειρουργείο στο κεφάλι, τον περασμένο Μάιο. Σε μία από τις πρώτες συνεντεύξεις του μετά τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του, ο ίδιος είχε δηλώσει:

«Αφοσιώθηκα στον Θεό. Πίστεψα ακόμα περισσότερο σε Εκείνον. Πλέον βάζω πρώτα τον άνθρωπο Κώστα και μετά όλα τα άλλα. Πάντα πίστευα ότι υπάρχει Θεός. Όμως μετά το θέμα της υγείας μου πίστεψα ακόμα περισσότερο. Δε γίνεται να μην πιστέψεις ότι υπάρχει Θεός, όταν φτάνεις ένα βήμα πριν από τον θάνατο. Ίσως να ήταν ένα δυνατό μήνυμα όλο αυτό που έζησα».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected