Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Παιδικό Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας (Πρωτάθλημα Κ14) Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία της 7ης αγωνιστικής (21/4)

Με την αναμέτρηση του Μακεδόνα Βέροιας με τη Βέροια ολοκληρώθηκε σήμερα η πρώτη φάση των play off στο Παιδικό Πρωτάθλημα Ημαθίας.

Η αναμέτρηση στο Λαζοχώρι θύμισε…Αγγλία, με τελικό σκορ 4-4, σε ένα ματς χωρίς σκοπιμότητες καθώς οι δύο ομάδες έχουν προκριθεί στην επόμενη φάση.

Στα αρνητικά της ημέρας, η μη διεξαγωγή του αγώνα στην Κουλούρα, εκεί όπου είχε οριστεί ο αγώνας του ΠΑΟΚ με τον Αριστοτέλη Νάουσας. Οι φιλοξενούμενοι δεν προσήλθαν, με τον ρέφερι κ. Τσιουγγαρή να περιμένει για ένα τέταρτο όπως ορίζει ο ΚΑΠ και στη συνέχεια να κλείνει το φύλλο αγώνα εις βάρος των φιλοξενούμενων.

Γονείς και φίλαθλοι είχαν πάρει θέση, όπως και ο συνεργάτης του sportsup.gr που βρέθηκε στο γήπεδο να καλύψει τον αγώνα και να καταγράψει τις προσπάθειες των εκκολαπτόμενων ποδοσφαιριστών.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Μανώλης Γιοβανόπουλος ανέφερε: “Εύλογο θα ήταν να ενημερωνόμασταν για τη μη προσέλευση των φιλοξενούμενων, έτσι ώστε να ενημερώσουμε αφενός τους γονείς και αφετέρου να αναζητήσουμε κάποιο τουρνουά ώστε να μη μείνουν άπραγοι οι ποδοσφαιριστές μας.”

Όσον αφορά την επόμενη φάση του πρωταθλήματος, ο ΠΑΟΚ Κουλούρας θα αντιμετωπίσει με πλεονέκτημα έδρας τον Κένταυρο Μελίκης ενώ η Βέροια θα αγωνιστεί κόντρα στο Μακροχώρι.

Ο πρωτοπόρος Μακεδόνας και ο δεύτερος της βαθμολογίας, Αστέρας Αλεξάνδρειας περνούν χωρίς αγώνα στην επόμενη φάση.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής :

Μακροχώρι – Ακαδημία Βέροιας  4-0

Αστέρας Αλεξάνδρειας – Κένταυρος Μελίκης  5-0

ΠΑΟΚ Κουλούρας – Αριστοτέλης Νάουσας  3-0 α.α.

Μακεδόνας Βέροιας – Βέροια  4-4

Βαθμολογία (ΤΕΛΙΚΗ)

Β
1 Μακεδόνας Βέροιας 49
2 Αστέρας Αλεξάνδρειας 42
3 ΠΑΟΚ Κουλούρας 38
4 Βέροια 35
5 Μακροχώρι 21
6 Κένταυρος Μελίκης 15
7 Αριστοτέλης Νάουσας 15
8 Ακαδημία Βέροιας 12

Β Φάση

Κένταυρος Μελίκης – ΠΑΟΚ Κουλούρας

Μακροχώρι – Βέροια

*Μακεδόνας Βέροιας και Αστέρας Αλεξάνδρειας περνούν χωρίς αγώνα στη Γ Φάση

Σημ. : Οι αγώνες της Β΄ Φάσης των play-off είναι ΔΙΠΛΟΙ, εντός και εκτός έδρας, με τη δεύτερη αναμέτρηση να διεξάγεται στην έδρα της ομάδας που κατέλαβε την υψηλότερη θέση στην βαθμολογία της Α΄Φάσης των play-off.

Στους αγώνες αυτούς ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ο κανονισμός του εκτός έδρας τέρματος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected