Football League

Οριστικά στη Super League 2 η Δόξα Δράμας! (photos)

Η Δόξα Δράμας επικράτησε 0-1 του ΑΟΧ Κισσαμικού και εξασφάλισε και μαθηματικά την παρουσία της στη Super League 2.

Οι “μαυραετοί” μετουσίωσαν σε γκολ τη μοναδική τους ευκαιρία και έβαλαν στο άγχος τον ΑΟΧ/Κισσαμικό, που όμως παρά το 0-1 θα βρεθεί στην ίδια κατηγορία με τον σημερινό της αντίπαλο.

Το 1-1 στο Παγκρήτιο ανάμεσα στον Εργοτέλη και την ΑΕ Καραϊσκάκης, έδωσε το “εισιτήριο” για τη νέα κατηγορία στη χανιώτικη ομάδα, που ευνοείται ακόμα και σε σενάριο τριπλής ισοβαθμίας με Ηρακλή και την ομάδα της Άρτας.

Η Δόξα Δράμας κατάφερε ν’ αναδειχθεί νικήτρια χάρη στο γκολ του Δούμτσιου με πλασέ στο 36ο λεπτό από πάσα του Μάρτινς στην πλάτη της άμυνας του ΑΟΧ/Κισσαμικού.

Η χανιώτικη ομάδα είχε φάσεις για να σκοράρει από την πλευρά της, με πρώτη αυτή του 21′ στο γύρισμα του Κάσσου, με τη μπάλα να κοντράρει στα σώματα, ενώ στο 45′ υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες ότι η μπάλα πέρασε τη γραμμή στην κεφαλιά του Φαζού. Στην επανάληψη, ο Βρεττός “νικήθηκε” στο 62′ από τον Μένκα, ενώ η τελευταία ευκαιρία για τον ΑΟΧ/Κισσαμικό να φτάσει στο 1-1 ήταν με το σουτ από τον Μουμίν στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων.

το φιλμ του αγώνα και φωτογραφίες στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός (Αλέκος Βοσνιάδης): Λαζαρίδης, Τόλι (75′ Αρναρέλλης), Ζιούλης, Σισέ (59′ Βρεττός), Φαζός, Παπαχρήστος, Τεγούσης, Μουμίν, Σάλιακας, Κάσσος, Ρίσκι (68′ Χαλκιαδάκης).

Δόξα Δράμας (Δημήτρης Σπανός): Μένκα, Σιώπης, Ρουγκάλας, Ανδρέου, Ρεβυθόπουλος, Πεταυράκης, Μακρής, Πατράλης (72′ Λεμονής), Μάρτινς, Μπαϊκαρά (90+8′ Κρητικός), Δούμτσιος (90+7′ Πέρεθ).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected