Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - ΕΠΣ Πέλλας

Κυπελλούχος Πέλλας ο Εδεσσαϊκός! (vid)

Σπουδαία μέρα για τον Εδεσσαϊκό, που εδώ και λίγη ώρα είναι ο Κυπελλούχος Πέλλας για τη σεζόν 2018/2019!

Σε ένα κατάμεστο από κόσμο γήπεδο των Γαλατάδων (χαρακτηριστικό είναι πως επιστρατεύτηκαν και πλαστικές καρέκλες που τοποθετήθηκαν μπροστά από την κερκίδα) και υπό το βλέμμα του Ομοσπονδιακού Τεχνικού, Άγγελου Αναστασιάδη (καλεσμένος της ΕΠΣ Πέλλας, όπως επίσης και οι Στέλιος Γιαννακόπουλος, Άγγελος Μπασινάς), η ομάδα του Ηλία Σαπάνη επικράτησε με 6-5 στα πέναλτι (1-1 ο κανονικός αγώνας) και πήρε τη σκυτάλη από τον περσινό Κυπελλούχο, ΑΣ Γιαννιτσά.

“Άριστα” παίρνει και η ΕΠΣ Πέλλας, που ετοίμασε ένα πολύ όμορφο τελετουργικό, με αποκορύφωμα το “Μακεδονία Ξακουστή” που ακούστηκε από την μπάντα που είχε επιστρατεύτηκε γι αυτό το λόγο (εν μέσω επευφημιών από τον κόσμο), ενώ εντυπωσιακή ήταν και η είσοδος των δύο ομάδων, με χαρακτηριστικές φιγούρες τα παιδιά των δύο Ακαδημιών που συνόδευσαν τους παίκτες.

Μπροστά σε 1500 και πλέον θεατές, το πρώτο μέρος δεν είχε κάτι σημαντικό να παρουσιάσει πέρα από κάποια σουτ που δεν απείλησαν ουσιαστικά τους δύο τερματοφύλακες.

Στο δεύτερο μέρος όμως, ο Τίμος Καβακάς έριξε στο παιχνίδι τον Φερίτ Χουσεΐνογλου, ο οποίος βοήθησε σημαντικά επιθετικά και μάλιστα οι περσινοί Κυπελλούχοι πήραν κεφάλι στο σκορ στο 69′ όταν από σέντρα του Πέλκα, ο Παντελίδης πετάχτηκε στην καρδιά της άμυνας και με κεφαλιά νίκησε τον Σοϊλεμέζογλου.

Στο 86′ ο Εδεσσαϊκός είχε μια μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει σε πλασέ του Παπαδημητρίου, όμως το γκολ που έψαχνε ήρθε δύο λεπτά αργότερα με σκόρερ τον Λαφαζανίδη.

Έτσι, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην παράταση, χωρίς όμως να σημειωθεί τέρμα και ακολούθησε η ψυχοφθόρος διαδικασία των πέναλτι, όπου οι “πράσινοι” επικράτησαν με 6-5

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Γιουματζίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Δεμερτζή και Αρέστη. Τέταρτος διαιτητής ο κ. Καρατζάς

Συνθέσεις

ΑΣ Γιαννιτσά : Γιώτας, Ρέις, Παντεκίδης, Μπαμπαλής, Ιορδανίδης, Μουρίκι, Χιντασέλι, Πέλκας, Παντελίδης (80′ Θεοδωρίδης), Ζούρκος (86′ Συμεωνίδης), Παπαδόπουλος (46′ Χουσεΐνογλου)

Εδεσσαϊκός : Σοϊλεμέζογλου, Κωνσταντινίδης (78′ Γκαρακλίδης), Κιόρτσης, Μωυσίδης, Χαραβητίδης, Πασσαλής (71′ Ταουσιάνης), Τούφας (78′ Πούπης), Παπαγεωργίου, Παπαδημητρίου, Μεταξάς (61′ Ντόγος), Λαφαζανίδης

ORASI TV SUBCHANNEL #1

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected