Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Το sportsup.gr στην πρώτη μέρα των δοκιμαστικών του ΑΣ Γιαννιτσά (photos)

Στο γήπεδο της Αξού στην Πέλλα βρέθηκε σήμερα το sportsup.gr, στην πρώτη μέρα των δοκιμαστικών νεαρών ποδοσφαιριστών για λογαριασμό του ΑΣ Γιαννιτσά.

Ο προπονητής της ομάδας, Τίμος Καβακάς σε συνεργασία με το επιτελείο του, παρακολούθησε από κοντά τις προσπάθειες 18 ποδοσφαιριστών γεννηθέντων από το 2001 και μετά, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της διοίκησης και έδωσαν το παρών σήμερα (2/5) στο γήπεδο της Αξού.

Στα δοκιμαστικά βρέθηκε και ο πρόεδρος του ΑΣ Γιαννιτσά, Τέο Δανιηλίδης, ο οποίος δήλωσε ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την ανταπόκριση και τόνισε πως η σημερινή μέρα είναι η απαρχή της νέας προσπάθειας των «κυανολεύκων» ενόψει της νέας σεζόν, κατά την οποία οι στόχοι της ομάδας θα είναι σαφώς υψηλότεροι.

Ο Τίμος Καβακάς αναφέρθηκε στην ομιλία του πως στόχος είναι η επιλογή ενός αριθμού ποδοσφαιριστών οι οποίοι θα πλαισιώσουν τους ήδη υπάρχοντες νεαρούς του ρόστερ, αρκετοί εκ των οποίων μάλιστα έδωσαν σήμερα το παρών, λειτουργώντας παράλληλα ως το καλύτερο παράδειγμα για τους υπό δοκιμήν συναδέλφους τους, που αγωνίζονται ως επί τω πλείστον σε ομάδες τοπικών πρωταθλημάτων και Ακαδημίες.

Στην πρώτη προπόνηση, την οποία ακολούθησε και διπλό 11×11 με την προσθήκη και ποδοσφαιριστών του ΑΣ Γιαννιτσά, αγωνίστηκαν και οι Βασίλης Τσομίδης, Δημήτρης Περτσούνης της ΑΕΚ Καμποχωρίου, οι οποίοι συνοδευόταν από τον Υπεύθυνο της Ακαδημίας ΑΕΚ Καμποχωρίου, Νίκο Αναστασόπουλο και τον προπονητή, Φίλιππο Μαρούδα αλλά και ο Χρήστος Κοσέογλου της Θύελλας Σταυρού (2ος σκόρερ φέτος στον 1ο όμιλο της Β Ερασιτεχνικής), με τη συνοδεία του προέδρου της ομάδας, Σωκράτη Ζαχαριάδη.

δείτε φωτογραφίες :