Κατηγορίες
Εθνικές Ομάδες

Ισόπαλο 1-1 για την Εθνική Παίδων, “έκρυψαν” τη μπάλα στο γκολ της ισοφάρισης! (vid)

Η Εθνική Παίδων κατάφερε να ισοφαρίσει στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα με την Ιρλανδία με τους Έλληνες διεθνείς να κρύβουν τη μπάλα πριν αυτή φτάσει στον Αρσενίδη που πλάσαρε ψύχραιμα για το 1-1.

Βαθμό που μπορεί να αποδειχτεί χρυσάφι πήρε στα τελευταία δευτερόλεπτα των καθυστερήσεων του αγώνα με την Ιρλανδία η Εθνική Παίδων.

Όπως αναφέρει το Sport24, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα πέντε δευτερόλεπτα πριν το ρολόι δείξει το 95ο της αναμέτρησης και ο διαιτητής σφυρίξει για τελευταία φορά. Οι Έλληνες διεθνείς μάλιστα είχαν την ψυχραιμία αντιδράσουν υπέροχα στην τελευταία φάση και ουσιαστικά να κρύψουν τη μπάλα πριν αυτή φτάσει στον Αρσενίδη που πλάσαρε εύστοχα.

Η Ελλάδα είχε κερδίσει φάουλ στο 94′ της αναμέτρησης. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Νίκος Κεχαγιάς, ζήτησε απ’ όλους τους παίκτες του να προωθηθούν στην επίθεση και το φάουλ να εκτελέσει ο Τζολάκης.

Ο γκολκίπερ του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος εκτέλεσε με την άμυνα των Ιρλανδών να διώχνει και τους Έλληνες διεθνείς να επαναφέρουν. Εκεί αρχικά ο Ασλανίδης έξω από την περιοχή είχε την ψυχραιμία να δώσει πανέμορφα στον Κοτόπουλο ο οποίος έκανε μια πιρουέτα μπήκε στην περιοχή η μπάλα ανακόπηκε από τους Ιρλανδούς και έφτασε στον Αρσενίδη που πλάσαρε εύστοχα.

Συνθέσεις

Ιρλανδία: Μπαζουνού, Μακ Εβόι, Φέρλονγκ, Σομπογουέιλ (66’ Μακ Νούτλι), Μομομπαμίντελ, Χοτζ, Έβεριτ (90’ Κένεντι), Καφ, Κάρτι, Μακ Καν (80’ Μακ Κίνλεϊ), Έμποσελ.

Ελλάδα: Τζολάκης, Τσάβος, Παναγιώτου (84’ Ασλανίδης), Σιατούνης (66’ Λιάτσος), Καραμπέρης, Τζόλης, Σουρλής (85’ Μπελεβώνης), Καράκουτης (73’ Κοτόπουλος), Αβεντισιάν, Παυλίδης, Γρόσδης (84’ Αρσενίδης).

Ο άλλος αγώνας του ομίλου, Τσεχία-Βέλγιο, είχε το ίδιο τελικό σκορ.

Δείτε το γκολ της Εθνικής Παίδων:

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected