Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Στη Γ Εθνική ο ΑΟ Νέας Αρτάκης!

Με εντυπωσιακό τρόπο η Αρτάκη έκοψε πρώτη το νήμα στην Α’ ΕΠΣΕ και στέφθηκε και μαθηματικά πρωταθλήτρια 2018-2019 στο νομό της Εύβοιας.

Όπως αναφέρει το egnomi.gr, οι Αρτακιανοί πανηγύρισαν έξαλλα τον τίτλο που ισοδυναμεί με νταμπλ, καθώς πριν λίγο καιρό είχαν κατακτήσει και το Κύπελλο στον τελικό με τον Απόλλωνα Ερέτριας.

Σήμερα η Αρτάκη υποδέχτηκε την Αιδηψό κι επικράτησε με 6-1, σε ένα γήπεδο που είχε φορέσει τα γιορτινά του, αν και δεν πραγματοποιήθηκε η επίσημη φιέστα.

Την ερχόμενη Κυριακή (τελευταία αγωνιστική) η Αρτάκη παίζει βάσει προγράμματος εκτός έδρας με τη Δροσιά, αλλά μάλλον η έδρα θα αλλάξει και το ματς θα γίνει στην Αρτάκη, ώστε να απονεμηθεί η κούπα του πρωταθλητή στην ομάδα του ΑΟΝΑ.

Πάντως η ατμόσφαιρα σήμερα ήταν γιορτινή από νωρίς με πυρσούς, δυναμιτάκια (σ.σ. είχαν περισσέψει και από την Ανάσταση), συνθήματα και τραγούδια.

Η σύνθεση των πρωταθλητών : Αγριόδημος, Κολιόπουλος (62′ Βαλκάνος), Μπαλαμπάνης, Γεωργίου, Θωμάς (62′ Λειβαδίτης), Πουρνής, Κωστούλας (62′ Λούρος), Τουρκοχωρίτης, Καραντάκης, Νικολάου, Μπελίτσος (62′ Ζαχαρόπουλος).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected