Κατηγορίες
Ακαδημίες Ημαθίας

To sportsup.gr στην 1η μέρα της Γιορτής Ποδοσφαίρου της Ακαδημίας Βέροιας (photos)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στις εγκαταστάσεις των Γεωργιανών Ημαθίας, η 1η μέρα των αγώνων της Γιορτής Ποδοσφαίρου που διοργανώνει για 4η συνεχόμενη χρονιά η Ακαδημία Βέροιας.

Το παρών στο συγκεκριμένο τουρνουά δίνουν 12 σύλλογοι τόσο από τον νομό όσο και εκτός, με σχεδόν όλα τα τμήματα που διαθέτουν.

Αυτές είναι :

Ακαδημία Μακροχωρίου
Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας
Αστέρας Νάουσας
Football Kings
Αστέρας Αλεξάνδρειας
Ολυμπιακός Νάουσας
ΑΕ Κοζάνης
Αριστοτέλης Νάουσας
Ατρόμητος Πτολεμαΐδας
ΓΑΣ Κοπανού
Άγιαξ Ημαθίας
Μακεδονικός Κοζάνης
Τηλέμαχοι Αλεξάνδρειας
ΠΑΣ Φλώρινα
Άρης Θεσσαλονίκης

Ο χώρος πέριξ του γηπέδου των Γεωργιανών γέμισε από γονείς και επισκέπτες, που απόλαυσαν (και θα απολαύσουν, καθώς οι αγώνες συνεχίζονται και το απόγευμα) τις αναμετρήσεις και θαύμασαν τους εκκολαπτόμενους ποδοσφαιριστές, που τα έδωσαν όλα!

Να σημειώσουμε πως εκτός της σύσσωμης παρουσίας της διοίκησης της Ακαδημίας Βέροιας, το παρών έδωσαν από την ΕΠΣ Ημαθίας οι κ.κ. Καζίλης και Μαντζιουκόπουλος, οι οποίοι και πραγματοποίησαν βραβεύσεις ενώ δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν οι άκρως δραστήριοι Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών, η δράση των οποίων έχει ξεπεράσει πλέον τα σύνορα της Ημαθίας.

Αύριο Κυριακή, στο πρόγραμμα θα ενταχθεί και ο Άρης Θεσσαλονίκης, ενώ θα υπάρξει και ειδική βράβευση στον Γιώργο Χατζάρα για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο.

δείτε φωτογραφίες :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected