Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Οι τραυματισμοί του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων και το αίτημα για αλλαγή ημέρας στα play off (vid)

Στον πέμπτο τελικό της ιστορίας του αγωνίστηκε χθες (4/5) ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων, αυτή τη φορά όμως κόντρα σε έναν ιδιαίτερα ισχυρό αντίπαλο όπως είναι η νταμπλούχος πλέον, Βέροια.

Η ομάδα του Δημήτρη Πρίντζιου πάλεψε με όλες τις δυνάμεις της, όμως δεν κατάφερε να βρει τις λύσεις κόντρα στην έμπειρη “κυανέρυθρη” ομάδα, με αποτέλεσμα να στρέφει πλέον το βλέμμα της στους επερχόμενους αγώνες play off.

Μάλιστα, οι “πράσινοι” αποκόμισαν δύο σοβαρούς τραυματισμούς από το χθεσινό ματς. Αυτός του Αποστόλη Λίτσι που “έβγαλε” τον ώμο του και αναγκάστηκε να μεταβεί σε γνωστό ιατρό της Έδεσσας για την αποκατάσταση, με αποτέλεσμα να χάσει (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) όλη τη διαδικασία των αγώνων διαβάθμισης.

Σοβαρός αποδείχτηκε και ο τραυματισμός του Θανάση Ανδρίτσου, που συγκρούστηκε με συμπαίκτη του και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο με πόνους στα πλευρά. Η σημερινή διάγνωση αναφέρει πως έχει υποστεί κάταγμα και μάλιστα δημιουργήθηκε ένα αιμάτωμα, το οποίο ανάγκασε τους ιατρούς να προχωρήσουν σε αξονική για περαιτέρω ανάλυση.

Στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε τον τελικό με αντίπαλο τη Βέροια, ο Δημήτρης Πρίντζιος αναφέρθηκε σ αυτό και τόνισε πως η ομάδα του θα ζητήσει να αλλάξει η ημερομηνία των αγώνων.

δείτε το σχετικό απόσπασμα και το βίντεο του pliroforiodotis.gr

“Βασικός μας στόχος είναι το πρωτάθλημα και ρωτάω «είναι δίκαιο να αγωνιστούμε την Τετάρτη μετά από ένα τόσο τελικό με αντίπαλο την ομάδα της Βέροιας»; Είχαμε τραυματισμούς και η αποκατάσταση ερασιτεχνών αθλητών δεν γίνεται τόσο γρήγορα όσο των επαγγελματιών. Ξέρουμε ότι η Ένωση δέχεται πιέσεις αλλά δεν είναι δίκαιο, το πρωτάθλημα πρέπει να παιχθεί με ίσους όρους. Λογικό είναι να παίξουμε την Κυριακή 12 Μαΐου και θα κάνουμε αίτημα γι αυτό».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected