Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Αθλήματα

Στην Α2 ο Αριστοτέλης Σκύδρας!

Μοναδικές στιγμές έζησαν όσοι παρακολούθησαν τον αγώνα της 4ης μέρας του Τουρνουά ανόδου ανάμεσα στην ομάδα του Αριστοτέλη Σκύδρας με την ομάδα της Λάρισας.

Σε ένα πραγματικά κατάμεστο γήπεδο οι παίκτες του Αριστοτέλη προσφέροντας ένα εντυπωσιακό θέαμα και παίζοντας με πραγματικό πείσμα και πάθος έδειξαν από την αρχή ποιος θα είναι ο νικητής του αγώνα. Το παιχνίδι έληξε με 3-0 σετ με την απόλυτη κυριαρχία της ομάδος της Σκύδρας που μέσα σε ένα εκρηκτικό κλίμα από τους θεατές να έχουν γίνει πραγματικά ένα μαζί τους να πανηγυρίζουν έξαλλα και ξεσπώντας σε χειροκροτήματα σε κάθε πόντο μέχρι και το τελικό 25-8 του 3ου σετ.

Όπως αναφέρει το Pellasports, στο τέλος του αγώνα συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν για την σπουδαία αυτή επιτυχία αφού ο στόχος από την αρχή της χρονιάς επετεύχθη κάνοντας περήφανη μια ολόκληρη πόλη για αυτά τα παιδιά που έδωσαν πραγματικά και την ψυχή τους στο γήπεδο και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και ειδικά στον προπονητή της ομάδος, Δημήτρη Χριστοφορίδη που κρύβεται πίσω από αυτήν την μεγάλη επιτυχία.

Η αυλαία πέφτει αύριο στις 4 μμ με τον αγώνα του Αριστοτέλη απέναντι στον ιστορικό Άρη σε ένα παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερη βαθμολογική σημασία, αλλά αποτελεί σίγουρα κίνητρο για τους παίκτες της Σκύδρας να παίξουν με ένα ιστορικό σωματείο όπως ο Άρης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected