Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Τεράστιο διπλό του Θεσπρωτού στον Βόλο!

Πολύ μεγάλο βήμα για την άνοδο στη Football League έκανε ο Θεσπρωτός που επικράτησε στο Βόλο της Νίκης με 1-0!

Η ομάδα της Ηγουμενίτσας παρουσιάστηκε πολύ διαβασμένη στο παιχνίδι του αντιπάλου της και με γκολ του Βασίλη Κωνστανίνου στο 29ο λεπτό, πήρε σημαντικό προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού σε μία εβδομάδα.

Από την άλλη πλευρά η ιστορική Νίκη ήταν σκιά του εαυτού της και υπέστη καταστροφική ήττα, λιγοστεύοντας σημαντικά τις πιθανότητές της για άνοδο.

Οι “κυανόλευκοι” δε βλέπονταν στο πρώτο μέρος, όταν και δέχθηκαν το γκολ ωστόσο στο δεύτερο μέρος, με τις αλλαγές των Δερμητζόγλου και Τσιώλη ανέβασαν στροφές, αλλά από τη στιγμή που δεν ισοφάρισαν στο καλό τους διάστημα, στη συνέχεια η απόδοσή τους έπεσε και οι φιλοξενούμενοι πήραν άνετα το διπλό στο υπολειπόμενο διάστημα.

το φιλμ του αγώνα στο magnesianews

Συνθέσεις

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Αποστολίδης, Παπαδήμας (78’ Βουρδάκης), Θ. Παπαδόπουλος, Καρτσαμπάς, Καντούτσης, Τσεμπερίδης, Μέτσε (57’ Τσιώλης), Ιορδανίδης, Βουκομάνοβιτς, Κέρι, Μαντζίρης (54’ Δεμηρτζόγλου)

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ: Κωνσταντάκος, Ε. Κωνσταντίνου, Πανταζής, Νόνης, Σταυρίδης, Κασαρατέ, Β. Κωνσταντίνου, Γώγος (69’ Φούντζουλας), Ευθυμίου (74’ Μήτσελος) , Μπίκας (90’ Μπέρτσος), Πόζογλου (82’ Γκόλιας)

φωτ. theball.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected