Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Επιστρέφει στη Γ Εθνική η ΑΕΠ Καραγιαννίων! (photos)

Γράφει το aepkozanis.blogspot.com

Όταν ενδιάμεσα τον Απρίλη του 2018 η ομάδα των Ποντίων έπεφτε από την Γ΄ εθνική κατηγορία στο τοπικό πρωτάθλημα στην παρθενική της εμφάνιση, πολλοί πίστεψαν ότι η ομάδα θα διαλυθεί.

Πλην όμως σε πείσμα όλων οι πόντιοι θωράκισαν την ομάδα προσέλαβαν έναν προπονητή εργάτη και πεισματάρη τον Νίκο Κατακαλίδη με βοηθό έναν άλλο πόντιο τον Κοτταρίδη Δημήτρη και παίρνοντας ότι καλύτερο υπήρχε στην τοπική αγορά ξανά γύρισε στην Γ΄εθνική. Πολλοί ήταν αυτοί οι οποίοι στην αρχή δεν πίστεψαν στις δυνατότητες και τον σκοπό- στόχο της ομάδας.

Η ομάδα κάνοντας μόνο μια άδικη στον πρώτο γύρο ήττα βρέθηκε να κυνηγάει την πρώτη θέση. Το χειμώνα στο μεταγραφικό παζάρι η διοίκηση των ποντίων δείχνοντας ποιος είναι ο σκοπός της ομάδας έκανε τις κατάλληλες προσθήκες, η ομάδα έπαιξε κατά γενική ομολογία το καλύτερο ποδόσφαιρο και φτάνοντας στο παιχνίδι-κατηγορία μέσα στο ΔΑΚ Κοζάνης με την συμπαράσταση και των φιλάθλων της οι οποίοι δεν την άφησαν μόνη ποτέ (μέσα έξω) και με παίκτες οι οποίοι γυάλιζε το μάτι τους νίκησαν πέρασαν πρώτοι και κατέκτησαν δικαιωματικά το πρωτάθλημα.

Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους γι αυτό το επίτευγμα. Σε αυτούς που ματώνουν οικονομικά όλα αυτά τα χρόνια, σε αυτούς που βρίσκονται κάθε μέρα μέσα στο γήπεδο στους προπονητές στους παίκτες, στους φίλους της ομάδας που με το σύνθημά τους ¨ΑΕΠΑΡΑ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ¨ κοσμούσαν όλα τα γήπεδα του Νομού και ενθάρρυναν τους παίκτες.

Και τέλος αυτό το πρωτάθλημα ανήκει σ’ αυτούς που έφυγαν από κοντά μας αλλά αγαπούσαν την ομάδα σαν παιδί τους, τον “Παππού” Γιώργο Κυρκασόπουλο και τον Νίκο Ζερβανταρίδη.

δείτε φωτογραφίες στο top-sport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected