Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Λίβερπουλ vs Μπαρτσελόνα απόψε, στο “Draw” Cafe!

Μια πολύ μεγάλη αναμέτρηση προσφέρει απόψε (22.00) στους ποδοσφαιρόφιλους το “Draw” Cafe, Ακροπόλεως 11 στον Προμηθέα!

Τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος δεν υπολογίζει τον Μοχάμεντ Σαλάχ και τον Ρομπέρτο Φιρμίνο, ενώ ενοχλήσεις ένιωσε χθες και ο Βίρτζιλ φαν Ντάικ!

«Στο ποδόσφαιρο πάντοτε έχεις ευκαιρίες, όμως, αυτές που θα μας παρουσιαστούν, θα πρέπει να τις εκμεταλλευτούμε και να σκοράρουμε. Θα μας λείψουν δυο από τους καλύτερους επιθετικούς που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στον κόσμο και ξέρουμε ότι πρέπει να πετύχουμε τέσσερα γκολ σε 90 λεπτά. Θέλουμε, όμως, να γιορτάσουμε και να διασκεδάσουμε για την παρουσία μας στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Αν δεν πετύχουμε, τουλάχιστον ας αποτύχουμε με τον καλύτερο τρόπο. Θα πρέπει και οι οπαδοί μας να δημιουργήσουν ατμόσφαιρα με την οποία θα τιμήσουμε το ωραίο ποδόσφαιρο με ωραίο ποδόσφαιρο. Οπότε δεν είναι απαραίτητα αδύνατο…» ανέφερε ο τεχνικός της Λίβερπουλ στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν υπολογίζει τον Ντεμπελέ, ενώ ο Λουίς Σουάρες επιστρέφει στο «Άνφιλντ» και δήλωσε ότι αν σκοράρει δεν θα πανηγυρίσει το γκολ του.

«Θα ήταν λάθος να να πούμε πως το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να ελέγξουμε το παιχνίδι. Θα χρειαστεί να επιτεθούμε και ίσως χρειαστεί να αλλάξουμε το στιλ του. Υπάρχει ένας διαφορετικός τρόπος που οι ομάδες αντιμετωπίζουν πλέον την Μπαρτσελόνα, παίζουν πιο σοφά. Μερικές φορές από το να δίνεις μόνο πάσες, θα πρέπει να περνάς πιο γρήγορα τη μπάλα προς τα μπροστά.

Θα πρέπει να αγνοήσουμε το πρώτο παιχνίδι, θα είναι λάθος αν δεν το κάνουμε. Οι οπαδοί στο Άνφιλντ έχουν μεγάλο πάθος και δημιουργούν πολύ θόρυβο αλλά έχουμε παίξει καλά σε μεγάλα στάδια όπως στο Ολντ Τράφορντ και στο Σαν Σίρο φέτος και μπορούμε να διαχειριστούμε την πίεση.

Είναι πολύ καλοί, έχουν χάσει μόνο ένα παιχνίδι στην Πρέμιερ Λιγκ, είναι πολύ καλοί στις στημένες φάσεις, μπορούν να μας νικήσουν. Δεν φοβάμαι την ανατροπή, τα ματς είναι για να παίζονται.Στο Μπαρτσελόνα-Παρί Σεν Ζερμέν όλοι πίστευαν πως αν σκόραρε η Παρί θα τελείωνε η υπόθεση πρόκριση (σ.σ. είχε νικήσει 4-0 η Παρί στο πρώτο ματς) και η Μπαρτσελόνα σκόραρε έξι φορές. Έχουμε μάθει από την εμπειρία απέναντι στην Ρόμα και το καλό πράγμα στο ποδόσφαιρο είναι πως έχεις πάντα μία δεύτερη ευκαιρία» είπε χθες ο Βαλβέρδε.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected