Κατηγορίες
Basket

“Πράματα και θάματα” ο Giannis και 3-1 οι Bucks! (vid)

Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο κυρίαρχο και στις δύο πλευρές του παρκέ, οι Μιλγουόκι Μπακς σημείωσαν δεύτερη διαδοχική εκτός έδρας νίκη επί των Μπόστον Σέλτικς και με το σκορ στο 3-1, απέχουν πλέον μόλις μία νίκη από την πρόκριση στους τελικούς της Ανατολικής Περιφέρειας του NBA.

Μπρέικ στο μπρέικ, ή αλλιώς δύο σερί νίκες των Μπακς μέσα στο «TD Garden» και 3-1. Τα «Ελάφια», πάντα με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Αντετοκούνμπο βρίσκονται μπροστά με 3-1 στη σειρά πλέον κι έχουν τρεις ευκαιρίες για να τελειώσουν τη σειρά και να πάρουν το εισιτήριο για τους τελικούς της Ανατολής. Εξάλλου, το 96% των ομάδων που έχουν βρεθεί να προηγούνται με 3-1 νίκες σε σειρά playoffs NBA έχουν προκριθεί κιόλας.

Όπως αναφέρει το Super Basket, κορυφαίος για μια ακόμη φορά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος σταμάτησε στους 39 πόντους (17 εκ των οποίων στη δ’ περίοδο), έχοντας παράλληλα 16 ριμπάουντ, 4 ασίστ, ένα κλέψιμο και ισάριθμο μπλοκ. Άξιοι συμπαραστάτες του ο Τζορτζ Χιλ με 15 πόντους και 5 ασίστ, καθώς και οι Μίντλετον-Μπλέντσο με 13 πόντους έκαστος.

Από πλευράς Σέλτικς, που πλέον βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο, ο Κάιρι Ίρβινγκ σημείωσε 23 πόντους με 7/22 σουτ, δίνοντας παράλληλα 10 ασίστ, ενώ ακολούθησαν ο Αλ Χόρφορντ με 20 πόντους και ο Μάρκους Μόρις με 18 πόντους και 14 ριμπάουντ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected